Alle transparante tafelbeschermers nu met 10% korting!

We snappen dat je trots bent op je mooie tafel, je hebt deze immers niet voor niets uitgekozen. We begrijpen dan ook dat dit het pronkstuk van de avond is. En een pronkstuk, dat laat je zien. Maar een potje kaarten met vrienden wordt dan wat gevaarlijk. Ondanks dat je ze wel vertrouwt, ben je toch bang voor vlekken en beschadigingen. Je wilt je tafel beschermen en tegelijkertijd kunnen showen. De 2,2 mm transparante tafelbeschermer biedt uitkomst!

Je tafel optimaal beschermd

Een doorzichtige tafelbeschermer is bij uitstek geschikt om je tafel tegen stoten, krassen en vlekken te beschermen. Deze wordt op maat gesneden en past dus precies op je tafel. Hierdoor krijg je het idee van een glasplaat, het gebruiksgemak van een tafelzeil en het belangrijkste: je tafelblad blijft zichtbaar! De tafelbeschermer is gemaakt van zacht PVC en heeft een dikte van 2,2 mm. Hierdoor is het iets zwaarder en zal het niet gaan schuiven.

Zwitserse precisie

Met Zwitserse precisie snijdt onze digital cutter de tafelbeschermer tot op de millimeter nauwkeurig. De gewenste vorm wordt in de computer voorgeprogrammeerd, waardoor er veel meer mogelijkheden zijn. Afwijkende maten zijn dus geen probleem. Ook over afwijkende vormen doen we niet moeilijk. Je tafel heeft de vorm van een cirkel, ovaal of zelfs ellips? Kom maar op! In de webshop klik je simpelweg op de juiste vorm en vervolgens vul je de gewenste afmetingen in. Sinds kort bieden wij zelfs een driehoek vorm aan met de afmetingen 170x170x170 cm. We durven ons dan ook met trots een echte maatwerkspecialist te noemen.

Transparante tafelbeschermer 2,2mmTransparante tafelbeschermer 2,2mmTransparante tafelbeschermer 2,2mm

Profiteer nu van 10% korting

Overtuigd van de kracht van een tafelbeschermer? Wacht dan niet te lang met bestellen.
Van 1 oktober t/m 4 november 2018 krijg je 10% korting op alle 2,2 mm transparante tafelbeschermers! De korting is reeds verwerkt in de weergegeven prijzen. Bij de bestelling wordt een uitgebreide gebruikshandleiding toegevoegd. Hier vind je producteigenschappen, praktische tips bij dagelijks gebruik en schoonmaakadvies. Zo heb je lang plezier van je aankoop.

← Vorige Volgende →