Coronapreventie met TafelzeilOnline.com

Sinds 16 maart is de hele wereld in de ban van corona. Landen gingen in lockdown, kantoren, scholen en restaurants sloten hun deuren en iedereen moest zoveel mogelijk binnen blijven. De belangrijkste maatregel die genomen is, is de 1,5 meter afstand. Nu het aantal corona patiënten op de Intensive Care is afgenomen en de verspreiding van het virus is afgenomen, komt onze samenleving weer op gang en kunnen we langzamerhand weer de draad weer oppakken.

Toch hebben wij nog altijd te maken met de maatregelen om het virus te bestrijden. Elk bedrijf moet een protocol hebben om een veilige werkomgeving te garanderen en restaurants, sportscholen en andere bedrijven moeten tal van aanpassingen doen om te voldoen aan de maatregelen en natuurlijk die 1,5 meter afstand. Daarbij worden onze transparante tafelzeilen vaak ingezet. Wij vertellen je graag over de voordelen en de verschillende mogelijkheden waarmee jij onze transparante zeilen kunt inzetten in strijd tegen het Coronavirus.

Bescherming tegen Corona bij de kassa

Vrijwel alle supermarkten en winkels hebben ondertussen een coronascherm bij de kassa. Naast plexiglas, is een transparant pvc zeil een ideaal coronascherm. Het voordeel van zo’n zeil is dat deze minder bevestigingspunten nodig heeft, waardoor je deze gemakkelijk kunt ophangen of verplaatsen. Maar je kunt ze bijvoorbeeld ook gemakkelijk in een bepaalde vorm ophangen. Zo kan je het scherm rondom de kassa of balie ophangen, zodat het personeel en jouw klanten rondom beschermd zijn tegen het coronavirus. Doordat je een transparant gemakkelijk kunt ophangen, zul je geen last hebben van boorgaten of andere bevestigingspunten als de maatregelen worden opgeheven en de schermen weer weg kunnen.

Bescherming in de Horeca

In de Horeca is het lastig om contact te vermijden. Obers en serveerster lopen heen en weer en bedienen natuurlijk meerdere tafeltjes. Niet alleen is het belangrijk om de gezondheid van je klanten te waarborgen, het is ook belangrijk dat personeel op een veilige manier kan werken.

Onze transparante tafelzeilen kunnen op subtiele wijze zorgen voor een barrière tussen de tafels, maar ook bijvoorbeeld tussen het barpersoneel en de aanwezige gasten. Een voordeel van het transparante PVC zeil in ons assortiment is dat je het gemakkelijk kunt ophangen en in elke maat kunt krijgen. Zo kan je het zeil bijvoorbeeld tot een bepaalde hoogte laten komen, zodat jouw personeel de klanten gemakkelijk kan bedienen zonder daarvoor in direct contact te komen met anderen. Zo kan ons zeil ook functioneren als een spatscherm. Omdat de zeilen 100% transparant zijn, blijft jouw zaak of restaurant gezellig en overzichtelijk.

Corona bescherming wanneer de 1,5 meter niet haalbaar is

Anderhalve meter is niet haalbaar voor elk bedrijf. Denk aan een kroeg met een smalle gang of een kantoor met een beperkte toiletruimte. Op de plekken waar de ruimte te klein is, kan je de ruimte opdelen door een transparant zeil van PVC op te hangen. Zo kan je ervoor zorgen dat mensen niet zomaar in contact met elkaar kunnen komen.

Ook als je toch een vergadering wilt organiseren kan een coronascherm van PVC zeil uitkomst bieden. Wanneer je deze in het midden boven de vergadertafel hangt, kunnen jullie gerust aan tafel zitten, zonder te dicht bij elkaar te komen.

Eigenschappen van ons zeil

Dikte

Ons transparante PVC zeil is verkrijgbaar in verschillende diktes. Wil je dat de zeilen zo min mogelijk opvallen? Dan vind je bij ons al zeilen met een dikte die kleiner is dan 1 mm. Wil je een wat steviger zeil om als coronascherm te gebruiken dan hebben wij ook PVC zeil tot 2,2 mm dik.

Veilig

Onze zeilen zorgen voor een goede afscherming en zijn REACH-conform geproduceerd, wat wil zeggen dat ze geen weekmakers of zware metalen bevatten. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Glashelder

Onze PVC zeilen zijn 100% transparant. Er zit geen waas of kleur in ons zeil, waardoor de ruimte overzichtelijk blijft en de sfeer en openheid van een winkel of bedrijf blijft behouden.

Altijd op maat

Heb je specifieke afmetingen nodig? Wij kunnen je helpen om je zeilen tot op de mm nauwkeurig af te leveren. Je kunt dit zeil op rol bestellen, maar je kunt ons ook de maten doorgeven. Wij kunnen deze schermen tot een breedte 170 cm voor jouw op maat maken.

Hulp nodig?

Heb je moeite om jouw zaak of ruimte in te richten zodat deze aan de Coronamaatregelen voldoen? Wij denken graag mee in een oplossing voor jouw situatie. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over onze producten.

← Vorige Volgende →