Aankondiging: Cyber Weekend 2018!

Het is bijna zover, de feestdagen komen er weer aan. Voordat je het weet doet Sinterklaas zijn intocht en niet lang daarna zal de kerstboom prachtig versierd worden. En onder een opgetuigde kerstboom liggen cadeaus. Begin op tijd met de inkoop hiervan en voorkom zo lastminute kerststress. En wie op tijd begint, profiteert ook nog eens van flinke kortingen.

Je hebt vast al gehoord van Black Friday en Cyber Monday. TafelzeilOnline.com doet er nog een schepje bovenop en presenteert eind november het Cyber Weekend!

De oorsprong ligt in de Verenigde Staten. Black Friday kondigt de start van het kerstseizoen aan. Op deze dag profiteren consumenten van extreem hoge kortingen. Wat in Amerika zowaar tot ruziënde en zelfs vechtende klanten leidt. Cyber Monday is de eerste maandag na Thanksgiving, op deze dag zijn er vooral veel acties bij online-warenhuizen. De trend is enkele jaren geleden overgewaaid naar Europa. Ook hier profiteren we volop van hoge kortingen, die vaak zelfs een heel weekend gelden.

Ook bij TafelzeilOnline.com kun je profiteren van de cyber gekte. Vanaf 23 t/m 26 november plaats je bestellingen met een flinke korting. Dit is de perfecte tijd om cadeaus voor de feestdagen in te slaan. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en houd Facebook, Instagram en de website de komende tijd in de gaten voor meer informatie...

← Vorige Volgende →