Effen tafelzeil verkrijgbaar, maar ook vele dessins

Kapotte eettafel

"Onze eettafel is gisteren zomaar stuk gegaan! Ik weet niet precies wat er gebeurde, ik hoorde gekraak toen ik 's avonds een pan op tafel had gezet." Mijn vriendin kijkt naar de grote barst in mijn eettafel, terwijl ze aandachtig naar mijn verhaal luistert. "En nu? Gaan we dit weekend op zoek naar een nieuwe tafel? Ik weet nog wel een leuk adresje!" Zo gezegd, zo gedaan. Het weekend erna liepen we samen op de woonboulevard en keken onze ogen uit. We hebben heel wat moois voorbij zien komen, maar helaas was het ook allemaal te mooi voor mijn budget. Financieel was ik niet voorbereid op zo'n grote uitgave. Tijdens een gezellige lunch vroeg mijn vriendin: "en als we nu eens een kijkje gaan nemen bij de kringloopwinkel, wat zeg je daarvan?"

Opknappen met een tafellaken

Bij de plaatselijke kringloopwinkel vonden we een perfect exemplaar! De tafel heeft precies de juiste afmeting voor onze keuken. Toch bleef het aan me knagen dat de tafel al jaren door iemand anders gebruikt was en het voelde niet echt als onze tafel. Toen bedachten we ineens om de tafel op te knappen met een tafelzeil. Hiermee zou het echt persoonlijk worden!


Effen, of een vrolijk dessin?

Helaas verschillen mijn man en ik nogal van smaak. Waar hij het graag veilig houdt met een effen kleur, gaat mijn voorkeur uit naar het vrolijke Mexicaans tafelzeil met knalkleuren en vrolijke dessins. Bij de winkels was het aanbod beperkt en eigenlijk niks naar onze zin. Ik wist niet zo goed waar ik moest zoeken. Toen kwam mijn vriendin met alweer een briljant plan: "en online?", "tafelzeilonline?" Ik ging het internet op en kwam daar een enorm aanbod tegen, van zowel effen kleuren als mooie, vrolijke patronen. Ik heb direct besteld, en de volgende dag was onze nieuwe eettafel dan echt van ons. We hebben al veel complimenten gekregen, niemand ziet dat deze tafel uit een kringloopwinkel komt!

← Vorige Volgende →