Knutselen met een tafelzeil

Heb je weer zin om lekker creatief bezig te zijn? (met of zonder kids) En wil je eens wat anders gebruiken dan wc rollen en crêpe papier? Dan hebben wij wat leuks voor je! Tafelzeilen zijn namelijk ideaal te gebruiken om mee te knutselen. Niet als ondergrond, maar juist met het tafelzeil zelf gaan we aan de slag!  Benieuwd naar onze ideeën? Lees snel verder!

Knutselideeën met een tafelzeil

Er zijn verschillende creaties die je kunt knutselen van een tafelzeil. Op Pinterest hebben wij een handig board aangemaakt waarop je alvast verschillende ideetjes om te knutselen kunt opdoen. Zo maak je eenvoudig je eigen onderzetters, plantenbakjes, vlaggetjes of zelfs een schort van een tafelzeil. Wij zijn vooral fan van de zelfgemaakte tassen! Lukt dit jou ook?

Tafelzeilen om mee te knutselen

Als je aan de slag wilt gaan met knutselen met een tafelzeil, wil je natuurlijk niet je nieuwste tafelzeil gebruiken. Speciaal hiervoor hebben wij een knutselhoek aangemaakt op de website. Op deze pagina vind je verschillende materialen die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Met het knutselpakket ontvang je 5 of 10 kilo verschillende lappen stof aan tafelkleed en tafelzeil restanten. In het teken van duurzaamheid zorgen we er zo voor dat er geen enkel lapje stof verloren gaat.

Tafelzeilen om op te knutselen

Wil je je tafel ook nog beschermen als je aan het knutselen bent? Zorg voor een knutselmat  of kies voor een tafelzeil om je tafel te beschermen. En kies dan gelijk een leuk printje uit! Neem een kijkje tussen de kinderprints waarin je vrolijke printjes vindt zoals een ballonnen fotoprint, een snoep tafelkleed of een cactus party tafelkleed. Zo wordt elke creatieve middag zeker een feestje.

Plakfolie als krijtbord

Wil je helemaal wat leuks voor je kids? Maak dan een krijtbord bij jou thuis! Zo kunnen je kinderen op elk gewenst moment kleuren en creëer je hun eigen schoolbord. Je kunt dit heel simpel maken van plakfolie. Bekijk hier het krijtbord plakfolie. Plaats het plakfolie op een gemakkelijke plaats en laat de kids hun fantasie uitleven!

← Vorige Volgende →