Mexicaans tafelzeil van Kitsch Kitchen

Vrolijk assortiment Kitsch Kitchen tafelzeil

De Mexicaanse tafelkleden van Kitsch Kitchen zijn enorm populair. En dat is niet zo vreemd. De collectie van dit jonge, hippe merk bestaat uit vrolijke en kleurrijke tafelzeilen die niet alleen je tafel, maar meteen je hele kamer of tuin opfleuren! Er komen veel vrolijke bloemenprints voorbij, maar ook ruitjes en stippen doen het nog altijd goed.

Oersterk en gemakkelijk schoon te maken

De bovenkant van het materiaal is een PVC laag, de onderkant is een rug van een dun laagje draadjestextiel. Dit materiaal wordt alleen zo geproduceerd voor het Mexicaans tafelzeil. Door de draadjestextiel is het materiaal oersterk en gaat het lang mee. Vanwege de gladde bovenkant is het tafelzeil gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek en eventueel wat neutrale zeep. Laat de kleintjes maar knoeien! Het tafelzeil is waterdicht, wat het ook uitermate geschikt maakt voor buiten. Zo geniet je in de zomer heerlijk van een drankje in je tuin, opgevrolijkt met een Kitsch Kitchen zeil.

Knutselen

Vanwege het sterke materiaal en de vrolijke prints, is Mexicaans tafelzeil ideaal om mee te knutselen. Zo kun je tasjes, zadelhoezen of luiertassen maken. Omdat het materiaal waterdicht is, zijn vrolijke fietstassen ook een goed idee! Restanten van het Mexiaans tafelzeil vind je in de knutselhoek. Wat ga jij maken?

← Vorige Volgende →