Nieuw in ons assortiment: plakfolie en raamfolie!

We zijn trots om aan te kondigen dat ons assortiment is uitgebreid! Naast tafelzeil en gecoat tafellinnen, ben je tegenwoordig ook voor plakfolie en raamfolie bij TafelzeilOnline.com aan het juiste adres. Gebruik het om je interieur op te frissen, voor je nieuwste knutselproject of om je privacy te verhogen. De opties zijn eindeloos. Zoals je van ons gewend bent, snijden we met Zwitserse precisie. Graag snijden we ook je nieuwe plakfolie op maat. Afwijkende vormen of maten zijn geen probleem.

Volop keuze in het nieuwe assortiment plakfolie

Plakfolie wordt vaak gebruikt om het interieur van een nieuwe look te voorzien of meubels een tweede leven te geven. Met het gebruik van zelfklevend folie creëer je direct een andere uitstraling, zonder hoge kosten. Het is ook uitermate geschikt om mee te knutselen. Omdat we je nieuwe decoratiefolie op maat snijden, betaal je nooit meer dan nodig. Van stoer traanplaat plakplastic voor een industriële look tot plakfolie met een natuurlijke houtprint, er is volop keuze!

Sfeerverhogend en inkijkwerend raamfolie

Raamfolie is ideaal voor ruiten in deuren en ramen. Je verhoogt hiermee de sfeer, terwijl het tegelijkertijd een inkijkwerende werking heeft. De meeste inkijk voorkom je wanneer je het glasfolie op de hoogte tussen 1,40m en 1,80m aanbrengt. Van geometrische prints tot kleurrijke bloemenpatronen, je nieuwe raamfolie op maat vind je bij TafelzeilOnline.com! Daarnaast is er ook statisch raamfolie, wat plakt zonder lijm. Het is hierdoor gemakkelijk herbruikbaar. Wil je glasfolie wat schitteringen en warmte tegengaat? Kies dan voor zonwerend folie.

Het aanbrengen van plakfolie een lastige klus? Geen zorgen. Neem rustig de tijd en werk secuur, het aanbrengen is dan een eitje. Bij onze handige links vind je een gebruiksaanwijzing die je verder op weg helpt.

Bestel je nieuwe plakplastic op maat voor 15:00 uur en je hebt het de volgende dag al in huis. Bestellingen die voor 12:00 uur worden geplaatst, kunnen zelfs nog dezelfde avond worden bezorgd. Bovendien betaal je vanaf 15 euro geen verzendkosten. Heb jij je favoriet al gevonden? We zien je bestelling graag tegemoet!

← Vorige Volgende →