Tijd voor een buiten tafelkleed!

Je tuin opfleuren met een buiten tafelkleed

De zon laat zich steeds vaker zien en de temperaturen schieten omhoog. Dat betekent dat het zomerseizoen voor de deur staat! Tijd om de buitenboel weer gezellig te maken. Dit kan haast niet gemakkelijker dan met een tafelkleed voor buiten. Je tuintafel wordt direct omgetoverd tot echte eye-catcher en nodigt gasten uit om samen te komen. Naast dat het praktisch in gebruik is, fleurt het je tuin of balkon ook meteen op. Met een kleurrijke, zomerse print kun je het gezellig aankleden. Je tuin is immers dé plek waar je op zomerse dagen samenkomt. Met het juiste tafelkleed voor buiten creëer je direct een perfecte sfeer. Kleurrijke en gebloemde prints doen het altijd goed in de zomermaanden. Of wat dacht je van een geruit tafelzeil? In een rode kleur is dit perfect voor een zomerbarbecue!

Tafelkleed buiten gebruiken

Zowel tafelzeil als gecoat tafellinnen is prima geschikt voor buitengebruik. Het materiaal is waterbestendig. Echter kan er schimmel ontstaan wanneer er water onder het buiten tafelkleed komt. We raden het dan ook af om continu je nieuwe tafelkleed buiten te laten liggen. Dit zal de kwaliteit niet ten goede komen. De print kan vervagen of verkleuren wanneer het langere tijd in de zon ligt. Wanneer je het na gebruik en 's nachts netjes binnen opbergt, zal het langer meegaan. Is er toch een flinke regenbui overheen gegaan? Geen reden tot paniek! Je kunt het materiaal het beste laten opdrogen aan de lucht. We begrijpen dat er in de zomer nog weleens wordt geknoeid; tijdens een buurtfeest of wanneer de kinderen enthousiast aan hun ijsjes beginnen. Gelukkig hebben onze buiten tafelkleden een coating, waardoor de meeste vlekken gemakkelijk weg te poetsen zijn.

Vrolijke, zomerse knutselprojecten

Een buiten tafelkleed hoeft niet alleen op tafel te liggen, je kunt hier veel meer mee doen! Tafelzeil is prima geschikt voor zomerse DIY-projecten. Wil je extra stevig tafelzeil gebruiken om te knutselen? Kies dan voor Mexicaans tafelzeil. Het materiaal bestaat uit PVC met een rug van een dun laagje draadjestextiel, hierdoor is het erg sterk. Met welk project je ook aan de slag wil, je kunt er vast tafelzeil voor gebruiken. Zo kun je gezellige kussenhoezen maken, welke je tuinbank van een nieuwe look voorzien. Ook hier doen felle kleuren en opvallende prints het altijd goed. Op deze manier krijgt je tuin een nieuwe uitstraling, zonder dat er hoge kosten bij komen kijken. Er zijn eindeloos veel knutselideeën, van vogelhuisjes pimpen tot het maken van vrolijke bloempotjes. We zijn benieuwd wat jouw volgende zomerse knutselproject wordt!

← Vorige Volgende →