Coronaschermen

Het Corona virus heeft een hoop veranderingen met zich meegebracht en nu alle winkels langzaamaan weer open gaan is er een ding van groot belang: de bescherming van jouw klanten en personeel.

Onze transparante zeilen zijn niet alleen goed voor de bescherming van je tafel, ze dienen ook perfect als een spatscherm voor horeca tussen terrastafels, voor de kassa of in kapsalons. Deze corona schermen zullen alle spetters tegenhouden waardoor verspreiding van virusdeeltjes beperkt blijft. Dit is vooral belangrijk in situaties waar die anderhalve meter afstand niet gewaarborgd kan blijven.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Transparant zeil als bescherming tegen Corona

Dankzij het glasheldere zeil uit ons assortiment zal de persoonlijke interactie niet verloren gaan terwijl je toch alle nodige voorzorgsmaatregelen kunt treffen om het COVID-19 virus tegen te houden. Het oogcontact kan tijdens het afrekenen bijvoorbeeld gewoon behouden blijven en op het terras kunnen we zo wat dichter bij elkaar komen.

Je wilt het natuurlijk zo hygiënisch mogelijk houden op het moment en onze transparante zeilen zijn gelukkig gemakkelijk schoon te maken met een antibacteriële alcoholoplossing. Het advies is om dit meerdere malen per dag te doen, afhankelijk van hoeveel er gebruik van gemaakt. Als het erg druk is in de winkel zul je het vaker schoon moeten maken dan wanneer dit niet het geval is.

Het handige aan onze corona schermen is dat ze erg flexibel zijn. Dit werkt perfect voor bijvoorbeeld ronde balies en andere situaties waar je het scherm makkelijk wilt buigen.

Corona schermen op maat gesneden

Wanneer je op zoek bent naar een specifieke afmeting voor je spatschermen kunnen wij deze gemakkelijk tot op de millimeter op maat laten snijden. Zo kun je deze snel ophangen zonder dat je deze zelf nog op maat hoeft te snijden.

Elke seconde telt op het moment om zo weer snel verder te kunnen gaan met je zaak. Daarom verzorgen wij een supersnelle verzending. Deze verzending is daarnaast gratis vanaf een bestelwaarde van € 25,-. Mocht je nog vragen hebben over onze producten of diensten kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!