Voor 14u besteld,volgende
werkdag in huis.
 Meer info.

Gratis Standaard Verzending

Staaltjes bestellen €1,-
Gratis bezorgd

De maatwerk
Specialist! 

Veelgestelde vragen

 • Productvragen

  • Welke lengte heb ik nodig voor mijn tafel?

   Wij adviseren 15 tot 20 cm overhang voor uw tafelkleed aan beide kanten. Dus voor een tafel die 2 meter lang is, adviseren wij een kleed van minimaal 2,30 meter. Meet de lengte van je tafel en tel hier 30 tot 40 cm bij op. Dit is de lengte die je moet kiezen in het menu. De breedte is altijd standaard. Wij adviseren om de normale tafelbeschermer in elk geval kleiner te nemen dan het tafelkleed wat eroverheen komt. Exact op de maat van het tafelblad of met een kleine overhang van bijvoorbeeld 10 cm aan elke kant.


   De doorzichtige tafelbeschermer wordt doorgaans exact op de maat van het tafelblad gesneden. We snijden met een maattolerantie van 1-2%. Dit houdt in dat het kan voorkomen dat het materiaal 1-2% groter uitvalt dan besteld. Helemaal precies op maat is helaas niet mogelijk.

  • Snijden jullie tafelzeil of gecoat tafellinnen ook rond of ovaal?

   Indien u rond gesneden wenst, kiest u voor "rond gesneden". Staat die optie niet vermeld? Dan is het helaas niet mogelijk om het rond te snijden. Ovaal snijden kunnen we in veel gevallen ook. Wij ontvangen dan graag vooraf een duidelijke foto van de tafel. U kunt deze sturen naar klantenservice@tafelzeilonline.com. U krijgt dan advies of wij het kunnen snijden en hoe u het kunt bestellen.
  • Hoe onderhoud ik mijn tafelzeil of gecoat tafellinnen?

   Maak het tafelzeil onmiddellijk na het knoeien schoon met een vochtige doek en eventueel neutrale zeep. Doe je dit niet direct, dan kunnen er blijvende vlekken ontstaan. Hier verlenen wij geen garantie op. Nooit een schuurmiddel gebruiken of schuursponsje omdat dan het risico bestaat dat je de vlekwerende bovenlaag gaat beschadigen. Heb je onverhoopt toch een moeilijk verwijderbare vlek? Hang het tafelkleed dan in zijn geheel een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken. Vlekken zullen ook uit zichzelf na enkele weken vervagen.

   De volgende zaken kunnen blijvende vlekken veroorzaken op je tafelkleed:
   ✂ sommige tomatensauzen
   ✂ sommige rode wijnen
   ✂ kerrie saus
   ✂ inkt
   ✂ schoenpoets
   ✂ nagellak
   ✂ lippenstift
   ✂ de krant (als het tafelzeil vochtig is)
   ✂ verf

   Heb je tafelzeil gekocht? Hou dan rekening met het volgende:
   ✂ tafelzeil dat je in de felle zon laat liggen kan gaan verkleuren;
   ✂ plaats géén hete schalen of pannen direct op je tafelzeil;
   ✂ behandel het tafelzeil niet met schuur- en/of bleekmiddelen;
   ✂ tafelzeil kan niet in de wasmachine en/of droger;
   ✂ je houdt het tafelzeil het langst mooi als deze op een rol wordt verzonden én bewaard;
   ✂ je kunt het tafelzeil eventueel voorzichtig aan de onbedrukte kant met een koele/lauwe strijkbout strijken om kleine oneffenheden weg te werken.

   Heb je gecoat tafellinnen gekocht? Hou dan rekening met het volgende: 
   ✂ het gecoat tafellinnen is altijd aan één kant gecoat, zorg dus dat je de gecoate kant boven legt;
   ✂ we vouwen het tafellinnen altijd met de coating naar binnen, wanneer we het oprollen zit de coating aan de buitenkant;
   ✂ behandel het gecoat tafellinnen niet met schuur- en/of bleekmiddelen;
   ✂ kijk uit met scherpe voorwerpen;
   ✂ gecoat tafellinnen mag in de wasmachine gewassen worden met een fijn wasprogramma op 30 graden;
   ✂ 1 à 2 keer per jaar wassen is ruim voldoende, niet in de wasmachine is natuurlijk altijd beter;
   ✂ gecoat tafellinnen kan voorzichtig aan de achterkant gestreken worden, eventueel met stoom;
   ✂ pas op met teveel zonlicht, de kleur kan verbleken.

  • Is het tafelzeil of gecoat tafellinnen vouwbaar?

   Bij tafelzeil raden we ten zeerste aan om, wanneer het niet gebruikt wordt, op te rollen. Opvouwen voor korte tijd is mogelijk, vouw dan de geprinte/gecoate kant naar binnen. Voor gecoat tafellinnen is het minder een probleem aangezien het ook wasbaar is. Maar het mooiste resultaat voor een gedekte tafel is toch zonder vouwen! Tafelbeschermer is in principe opvouwbaar maar hiervoor geldt hetzelfde; hoe minder vouwen hoe mooier.
  • Is het ook geschikt voor buiten?

   Zowel tafelzeil als afwasbaar tafellinnen zijn prima buiten te gebruiken. Het materiaal is waterbestendig. Maar wanneer er bij slechte weersomstandigheden water onder het tafelkleed terecht komt, kan het gaan schimmelen. Je kunt het materiaal het beste laten opdrogen aan de lucht. Als je het materiaal langere tijd in de zon laat liggen kan de print gaan vervagen/verkleuren. Kijk hier dus mee uit!
  • Kan ik mijn tafelzeil of gecoat tafellinnen ook af laten werken?

   Nee helaas niet. Wij kiezen ervoor om onze producten direct van de rol af te snijden een aan te bieden. Doordat we geen naaister in dienst hebben kunnen we de beste prijs en service aanbieden. Voor rafelen hoeft u niet bang te zijn. Onze collectie kant-en-klare ronde tafelzeilen zijn wel afgewerkt met biaisband.

  • Welke breedtematen verkopen jullie?

   Wij verkopen verschillende standaard breedtematen tafelzeil, gecoat tafellinnen, geplastificeerd katoen, antislip, tafelbeschermer en doorzichtige/transparante tafelbeschermer. Het is bij ons mogelijk om de breedtemaat aan te passen. Voor doorzichtig tafelzeil en de doorzichtige tafelbeschemer kan dit per centimeter op maat gesneden worden. Bij tafelzeil, gecoat tafellinnen, geplastificeerd katoen en tafelbeschermer kan dit per 5 centimeter op maat gesneden worden. De breedtemaat kan gemakkelijk in ons bestelmenu aangegeven worden. Let op! De tafellopers zijn niet aanpasbaar in de breedte. De volgende standaard breedtematen zijn verkrijgbaar:

   ✂ Tafelzeil: 50, 120, 132, 135, 140, 160 en 180 cm breed 
   ✂ Doorzichtig/transparant tafelzeil: 140, 155, 170 cm breed
   ✂ Gecoat tafellinnen en geplastificeerd katoen: 130, 140, 160 en 180 cm breed 
   ✂ Antislip: 60 cm breed 
   ✂ Tafelbeschermer: 110, 130, 140 en 170 cm breed 
   ✂ Doorzichtige/transparante tafelbeschermer: 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 140 en 170 cm breed 

    

  • Van welk materiaal is het gecoat tafellinnen gemaakt?

   We verkopen tafellinnen met verschillende coatings. Al het tafellinnen is gemaakt van geweven katoen of polyester of een combinatie van deze twee. De coatings bestaan uit PVC, teflon of acryl. Dit betekent dat onze tafelkleden zijn voorzien van een afwasbaar, waterdichte laag. Als de stof plastic-achtig aanvoelt, dan is deze voorzien van een PVC coating. Heb je nog het echte stofgevoel dan heeft de stof een acryl of teflon coating. Deze gecoate stoffen zijn beter vlekwerend dan PVC coatings. PVC gecoate stoffen zijn meestal steviger dan acryl coatings.
  • Van welk materiaal is de doorzichtige tafelbeschermer (2 mm) gemaakt?

   Onze doorzichtige tafelbeschermer van 2 mm dik is gemaakt van 100% hoogwaardig, zacht PVC en wordt geproduceerd in Europa. PVC ruik je, de geur wordt wel minder bij langer gebruik.
   Daarbij zijn onze doorzichtige tafelbeschermers van 2 mm REACH conform. REACH staat voor Registratie, Evaluatie, Autorisatie van Chemicaliën. Dit is een nieuwe EU-regelgeving voor chemische stoffen die in de Europese Unie geproduceerd of geïmporteerd worden. Hierdoor wordt de wetgeving inzake chemische stoffen in heel Europa gecentraliseerd en vereenvoudigd. In de Nederlandse wetgeving zijn de verplichtingen uit de REACH-verordening vastgelegd in hoofdstuk 9 van de Wet milieubeheer. Het doel van het REACH-systeem is het beheersen van de risico's van chemische stoffen, zoals de risico's op giframpen, brand en explosies, gezondheidsschade bij werknemers en consumenten, en schade aan het milieu.

   Ook zijn onze doorzichtige tafelbeschermers vrij van zware metalen (zoals bijvoorbeeld chroom, zink of lood) en schadelijke weekmakers zoals Ftalaat en Bisphenol A (BPA). De producent van onze doorzichtige tafelbeschermers voldoet aan de kwaliteitsnormen van een ISO-certificaat. ISO kwaliteitsnormen zijn ontwikkeld om men te helpen het bedrijf goed te beheren, te leiden en de prestaties continu te evalueren en te optimaliseren. Wanneer een bedrijf ISO gecertificeerd is wil dat zeggen dat er voor 100% aan alle eisen welke een norm stelt voldaan is.

  • Kan ik de doorzichtige tafelbeschermer (2 mm) recyclen?

   Ja, je kunt onze doorzichtige tafelbeschermer prima recyclen.
  • Kan ik mijn tafelzeil, gecoat tafellinnen of (doorzichtige) tafelbeschermer zelf op maat snijden?

   Ja, bij het tafelzeil, gecoat tafellinnen en tafelbeschermer is de maat makkelijk aan te passen met een scherpe schaar. Het is nooit mogelijk om de doorzichtige tafelbeschermer 100% op maat te snijden. Maar je kunt zelf de maat met een scherpe schaar of degelijk stanleymes aanpassen. Tip: Leg uw tafelbeschermer op de grond en zet uw tafel omgekeerd op het materiaal. Je kunt het nu aftekenen of direct op maat snijden. Let wel op de vloer en zijkant van je tafel ;)

  • Wat is het nut van een (doorzichtige) tafelbeschermer?

   Op je mooie tafel ben je natuurlijk zuinig. Daarom is de (doorzichtige) tafelbeschermer van TafelzeilOnline.com een echte aanrader.

   ✂ Doorzichtige tafelbeschermer
   Een doorzichtige tafelbeschermer beschermt je tafel tegen stoten en/of krassen en is geluiddempend. De doorzichtige tafelbeschermer wordt precies op de maat van het tafelblad gebruikt. Hierdoor heb je het idee van een glasplaat, het gebruiksgemak van een tafelzeil én je tafelblad blijft zichtbaar. Door de dikte van de tafelbeschermer (2 mm) en gewicht ligt het als een huis. Let op! De doorzichtige tafelbeschermer wordt afgeraden om op hoogglans en glazen tafels te gebruiken. Je zult luchtbellen zien tussen de tafel en de doorzichtige tafelbeschermer.

   ✂ Tafelbeschermer
   Waar men vroeger een tafelmolton gebruikte, gebruikt men nu tafelbeschermer. Het biedt de ideale bescherming voor uw kostbare tafel. Leg de tafelbeschermer van 2 mm dik onder uw tafelkleed of gecoat taffelinnen en uw tafel is direct beschermt tegen hitte, vocht, stoten en krassen! Gebruik een tafelbeschermer en uw tafelblad zal jaren langer mee gaan. De tafelbeschermer wordt veel gebruikt onder stoffen tafelkleden of ons gecoat tafellinnen. Dit materiaal is dunner, hierdoor zal het tafelkleed of gecoat tafellinnen sneller van je tafel schuiven. Een tafelbeschermer voorkomt dit en het gecoat tafellinnen is hiermee gemakkelijker af te doen met een (vochtige) doek.

  • De doorzichtige tafelbeschermer is niet transparant, maar heeft een blauwe gloed. Hoe komt dit?

   De doorzichtige tafelbeschermer is wel degelijk transparant. Transparant betekent dat je er doorheen kunt kijken. Transparant (doorzichtig) PVC heeft altijd een bepaalde gloed. Zeker wanneer er natuurlijk licht op schijnt is dit zichtbaar en voornamelijk bij witte of donkere oppervlakken. Hierop attenderen we ook op de productpagina en in onze gebruikershandleiding die bij de bestelling wordt meegeleverd. Er zijn enkele producten op de markt die dit minder hebben. Deze in Azië geproduceerde pvc is vaak erg stug en is erg gevoelig voor krimpen. Wij hebben gevallen gezien van 5-10 cm krimp binnen een half jaar. Ook is het niet duidelijk wat er precies voor materiaal wordt gebruikt voor de productie. Al het transparant PVC uit Europa zal een blauwe of gele gloed bevatten. Helaas is hier niets anders van te maken.
  • De doorzichtige tafelbeschermer heeft een sterke geur, hoe komt dit?

   Onze doorzichtige tafelbeschermer is gemaakt van hoogwaardig PVC. Polyvinylchloride (PVC) is een thermoplast kunststof en dit is niet geheel reukloos. Wat je ruikt zijn de onschadelijke weekmakers die de doorzichtige tafelbeschermer soepel maken. Deze geur zal bij langer gebruik verminderen en in de meeste gevallen gewoon verdwijnen.
 • Bestellen

  • Hoe weet ik of mijn bestelling geplaatst is?

   Je ontvangt van ons altijd een bevestigingsmail wanneer je bestelt. Deze bevestigingsmail geeft een overzicht van de door jou bestelde producten, het verzend- en factuuradres en is altijd voorzien van een bestelnummer. Het kan wel eens voorkomen dat deze bevestigingsmail in de spambox terecht komt.
  • Kan ik ook staaltje(s) bestellen?

   Dat is geen enkel probleem. We raden dit klanten ten zeerste aan. Zeker wanneer je twijfelt over de kwaliteit of kleur. Van al ons (doorzichtig) tafelzeil, gecoat tafellinnen, (doorzichtige) tafelbeschermer en antislip is een staaltje te bestellen. Dit kan gemakkelijk bij de desbetreffende productpagina. Kies bij 1. Hoe wil je je tafelzeil ontvangen? voor het tweede bolletje; Staaltje (±10x12cm) Gratis verzending! Onze staaltjes kosten maar € 1,- per stuk en worden (gratis) verzonden per brievenbuspost.
  • Moet ik in het bezit zijn van een account om te bestellen?

   Nee hoor, dat hoeft niet. Je kunt gemakkelijk als 'gast' de bestelling plaatsen. Wel biedt het hebben van een account voordelen. Wanneer je ingelogd bent kun je:

   ✂ Nóg sneller bestellingen plaatsen, je voorkeuren blijven behouden
   ✂ Je eerdere bestellingen bekijken
   ✂ Wijzigingen aanbrengen in je adresgegevens
   ✂ Je accountgegevens wijzigen
   ✂ Aan- en afmelden van nieuwsbriefabonnementen
   ✂ Je wachtwoord wijzigen
   ✂ Verschillende verzendadressen opslaan om een bestelling naar verschillende adressen te versturen. Handig voor het sturen van cadeau's naar vrienden en familie!

  • Wat betekent 'Recht afgesneden van de rol' en 'Rond gesneden' in het bestelmenu?

   Bij 'recht afgesneden van de rol' wordt bedoeld dat de gewenste meters van de rol af worden gerold waarna onze snijmachine het recht afsnijdt. Bij 'rond gesneden' wordt er een cirkel bedoelt die een bepaalde diameter bevat. U kunt de diameter selecteren in het bestelmenu nadat u heeft gekozen voor 'rond gesneden'.
  • De gewenste breedte/lengtemaat staat niet in het bestelmenu vermeld. Wat nu?

   Staat de maat die je nodig hebt niet in het bestelmenu? Kies dan de breedte- en lengtemaat die het dichtst in de buurt van de gewenste maat komt en geef bij de opmerkingen (laatste stap van het afrekenen) aan welke maat het precies moet worden. Wij voeren de maat in de computer van onze digitale snijmachine en je tafelzeil wordt met Zwitserse precisie op maat gesneden.
 • Betalen

  • Welke betaalmethoden zijn er mogelijk?

   In onze webshop kun je betalen met:

   ✂ iDEAL (Nederlandse klanten)
   ✂ Bancontact/Mister Cash (Belgische en Luxemburgse klanten)
   ✂ Creditcard (Maestro, MasterCard, Visa, American Express)
   ✂ PayPal
   ✂ Overboeking (bankoverschrijving)
   ✂ Giropay (Duitse klanten)
   ✂ Sofort Uberweisung (Duitse klanten)
   ✂ AfterPay (Nederlandse- en Belgische klanten) (achteraf via digitale acceptgiro, vervanger van de papieren acceptgiro)

   meer informatie over betaalmethoden

  • Ik heb een Europees bedrijf, kan ik BTW-vrij aankopen?

   Ja, dat kan. Ben je al klant? Vul dan in je account bij accountinformatie, het BTW-nummer in. Ben je (nog) geen klant van TafelzeilOnline.com? Plaats dan je bestelling en vul alle gegevens in bij het afrekenen. Uw BTW-nummer wordt gecontroleerd en de btw wordt afgetrokken. Selecteer nog wel even bij land: België in plaats van Nederland. U kunt uw factuur downloaden als u een account heeft aanmaakt.
  • Kan ik jullie producten ook voor andere doeleinden gebruiken?

   Jazeker. Er wordt volop geknutseld met ons tafelzeil en gecoat tafellinnen. Van tassen tot hele huifkar versieringen. Voor inspiratie kunt kijken op ons blog of op pinterest.

  • Is de betaling veilig?

   Uiteraard zijn je gegevens bij ons veilig. We werken met het beveiligde betaalsysteem van MultiSafePay.

  • Waarom kan ik niet betalen met AfterPay?

   Waarom kan ik niet betalen met AfterPay? Er zijn diverse mogelijke redenen waarom je betalingsaanvraag bij AfterPay afgewezen kan zijn: 

   1. Ben je een nieuwe klant bij AfterPay? Dan kan het zijn dat het bedrag voor je eerste order te hoog ligt. AfterPay stelt uit veiligheidsoverwegingen een maximaal bedrag vast voor een eerste order. Je kunt voor een lager bedrag bestellen of kies voor een andere betaalmethode, bijvoorbeeld voor iDEAL. 

   2. Heb je meerdere bestellingen openstaan bij AfterPay? We adviseren je om de openstaande orders te betalen, pas dan kun je weer een volgende bestelling plaatsen via AfterPay. 

   3. Staat er nog een bedrag open bij AfterPay? We raden je aan om dit bedrag eerst aan AfterPay te voldoen, alvorens je weer een nieuwe bestelling kunt plaatsen. 

   4. Heb je een order nog niet betaald, ondanks dat je een herinnering hebt ontvangen? Je dient eerst de nog achterstallige orders te betalen of het te hoge achterstallige saldo te voldoen, voordat je een nieuwe bestelling kunt verrichten via AfterPay. 

   Heb je geen antwoord gekregen op je vraag? Dan raden wij je aan om contact op te nemen met de klantenservice van AfterPay. Wegens privacyredenen kunnen wij niet inzien waarom de betaling niet wordt afgerond. De klantenservice van AfterPay Nederland is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: 0900 40 50 60 2 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur). Voor AfterPay Belgie bel je: 0905-53700. Of mail je vraag naar: klantenservice@afterpay.nl. Je kunt AfterPay ook een berichtje sturen op Facebook. Het webcare team van AfterPay beantwoord jouw vragen op de hierboven genoemde tijden.

  • Ik heb bij mijn bestelling gekozen voor betalen via AfterPay en mijn bestelling inmiddels ontvangen, maar heb nog steeds niets betaald. Wat moet ik nu doen?

   Je hebt gekozen voor AfterPay. Dit betekent dat je per mail een betaallink hebt ontvangen waarmee je de betaling kon voldoen. Het kan ook zo zijn dat dit wellicht in de spambox terecht is gekomen. Je kunt gemakkelijk een kopie van je betalingsoverzicht aanvragen via AfterPay om de betaling alsnog te voldoen. Een kopie van je betalingsoverzicht aanvragen kan via de volgende link: https://www.afterpay.nl/nl/consumenten/vraag-en-antwoord/aanvraag-voor-een-kopie-van-mijn-factuur Voor verdere vragen vragen wij om contact op te nemen met de klantenservice van AfterPay. Zij regelen voor ons het gehele betalingsgedeelte en hier hebben wij geen invloed op. Je kunt AfterPay bereiken via Facebook of telefoonnummer 0900 40 50 60 2 (NL) of 0905 53 700 0 (BE).
 • Verzenden

  • Kan ik mijn bestelling ook op rol laten verzenden?

   Geen probleem, dit kun je tijdens het afrekenen aangeven. Voor sommige producten is het zeker aan te raden om het op rol te laten verzenden. Wil je bijvoorbeeld tafelzeil of gecoat linnen kreuk en vouwloos thuis ontvangen? Kies dan altijd voor verzenden op rol. Al voor € 2,95 wordt je op maat gesneden product netjes op een kartonnen koker gerold en ingepakt in degelijk inpakpapier. Deze rol is natuurlijk ook erg handig om je tafelzeil of gecoat tafellinnen op te bewaren. Rol je tafelkleed op de koker en zet deze na een etentje weg in de kelder bijvoorbeeld. Bij doorzichtig tafelzeil kun je enkel kiezen voor verzenden op rol, wanneer we dit vouwen zal het beschadigen. Doorzichtige tafelbeschermer van 2 mm dik is niet vouwbaar i.v.m. de dikte van het materiaal. Producten breder dan 175 cm kunnen helaas enkel gevouwen worden verzonden. Lees hier meer over verzendkosten.

  • Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

   Een bestelling die je op werkdagen voor 14:00 uur hebt geplaatst, wordt dezelfde dag door ons verzonden via DPD. Voor bestellingen die je 's avonds of in het weekend plaatst, moet je 1 werkdag extra rekenen. Op het moment dat we jouw pakket verzenden, ontvang je per mail een verzendbevestiging. DPD bezorgt van maandag t/m vrijdag 

   » meer informatie over bestellen

  • Kan ik mijn bestelling laten leveren op een ander adres?

   Ja, je bepaalt zelf het afleveradres. Wil je bestellingen soms op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld de ene keer bij een familielid en de andere keer op je werk) dan kan dat. In je persoonlijke account bij adresboek, kun je adressen invoeren en beheren. Als je een bestelling plaatst, kun je bij 'verzendadres' kiezen uit één van de adressen in het adresboek.

   Meer informatie over bestellen

  • Kan ik een bestelling afhalen bij TafelzeilOnline.com?

   Nee, het is helaas niet mogelijk om uw bestelling af te halen. Wel kunt u een afspraak maken via het contactformulier om langs te komen en ter plekke contant te betalen. We beschikken helaas niet over een pinautomaat.

   » Naar contactformulier

  • Wat is de levertijd?

   Als je op werkdagen voor 14:00 uur besteld, wordt het (mits op voorraad) dezelfde dag nog verzonden met DPD of PostNL. Doorgaans heb je het dan de volgende dag al in huis. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag. DPD bezorgt van maandag t/m vrijdag. Uiteraard ontvang je van ons een track and trace link per mail om je zending te volgen. Het komt wel eens voor dat deze mail in je spambox terecht gekomen is. Check dit dus even.
  • Ik heb staaltjes besteld, maar deze heb ik nog steeds niet ontvangen. Wat moet ik nu doen?

   Normaliter wordt je bestelling (dus ook staaltjes), mits vóór 14:00 uur geplaatst, dezelfde dag verzonden, zodat deze de volgende dag bij je bezorgd wordt. Onze staaltjes worden verzonden per brievenbuspost en zijn helaas niet te traceren. Meestal wordt dit alsnog bezorgd, maar het kan voorkomen dat hier vertraging bij gepaard gaat. Uit ervaring blijkt dat PostNL in België er wat langer over doet dan in Nederland. We vragen je dan ook om nog even geduld te hebben. Indien je het na vijf werkdagen nog steeds niet binnen hebt kun je met ons contact opnemen via klantenservice@tafelzeilonline.com. We zorgen dan dat er een tweede exemplaar wordt verzonden.
 • Ruilen en Retourneren

  • Kan ik een artikel nog ruilen?

   Dat kan. Meld dit via het contactformulier of via de mail: klantenservice@tafelzeilonline.com. Vermeld altijd het telefoonnummer waarop je overdag bereikbaar bent, dan nemen we contact met je op. 

   meer informatie over ruilen & retourneren

   Let op! Op maat gesneden producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Twijfel je? Bestel dan eerst een proefstaaltje om teleurstellingen te voorkomen.

  • De kleur van mijn bestelde product valt tegen. Kan ik mijn bestelling nog ruilen of retourneren?

   Helaas is de kleur van het bestelde product niet naar wens. Bijna al onze tafelkleden worden speciaal voor je op maat gesneden en kunnen dan ook niet worden geretourneerd of geruild, tenzij er sprake is van een fabrieksfout of een een defect. Lees ons volledige retourbeleid hier: http://www.tafelzeilonline.com/klantenservice/ruilen-retour/. Op elke computer, smartphone of tablet kunnen de kleuren van een product afwijken. We raden daarom ook altijd aan om eerst een staaltje te bestellen indien je twijfelt over de kleur of kwaliteit. Producten die niet op maat worden gesneden kunnen wel getourneerd worden. Meer informatie hierover vind je op de volgende pagina: http://www.tafelzeilonline.com/klantenservice/ruilen-retour/.

 • Contact

  • Hoe kan ik TafelzeilOnline.com bereiken?

   Je kunt ons bereiken via de chat, per mail: klantenservice@tafelzeilonline.com of vul ons contactformulier in. We beantwoorden je vraag binnen 24 uur. Natuurlijk kun je ons ook bellen. We zijn beperkt bereikbaar op werkdagen van 09:00-17:00 uur via telefoonnummer: +31853038858.

Wacht a.u.b...

"{{var product.name}}"
is aan je winkelwagen toegevoegd.
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Bestel nu en profiteer van gratis standaard verzending.

Het artikel is verwijderd
uit je winkelwagentje:

{{var product.name}}


Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen