• Verzending op koker mogelijk
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden!
  • Betaal achteraf met Klarna
  • Gratis verzending vanaf €20,-

Moederdagactie: verwen je allerliefste mama met een nieuw tafelzeil!

Het is weer bijna Moederdag: het perfecte moment om jouw moeder in de watten te leggen. Daarom profiteer je bij TafelzeilOnline.com tot 9 mei 2021 van 10% korting op al onze producten. Dus wil je je allerliefste moeder graag een nieuw tafelkleed cadeau doen? Lees dan snel verder!

Hoe werkt de kortingscode voor Moederdag?

Tijdens de Moederdagactie 2021 krijg je 10% korting op je totale aankoopbedrag wanneer je de kortingscode MAMA21 gebruikt. Deze kun je invoeren bij het afrekenen, bij het tabje overzicht & betalen. Onderaan de pagina kun je kiezen voor ‘Pas kortingscode toe’. Zodra je hier MAMA21 invult en op de ‘korting doorvoeren’ knop drukt, geniet je van 10% korting op je gehele aankoopbedrag!

Hoelang duurt de kortingsactie?

De Moederdagactie 2021 loopt van 02-05-2021 t/m 9-05-2021. Wanneer je in deze periode een bestelling plaatst en de kortingscode MAMA21 gebruikt, profiteer je van 10% korting op jouw bestelling.

Kan ik mijn bestelde items nadien retourneren?

Wanneer je kiest voor een op maat gesneden tafelkleed, dan kan je deze niet ruilen of retour sturen. Meet dus goed je tafel op, zodat je hier geen fouten in maakt. Zorg er hierbij voor dat je de afmeting van het gewenste tafelkleed doorgeeft, en niet de afmeting van je tafelblad. Je dient dus zelf rekening te houden met eventuele overhang. Het standaardadvies is 15 tot 20 cm overhang per zijde, ofwel 30 tot 40 cm opgeteld bij zowel de breedte en de lengte van het tafelblad. Voor een ronde tafel tel je 30 tot 40 cm op bij de diameter.

Twijfel je over de aanschaf? Bestel dan eerst een proefstaaltje. Zo kun je het materiaal en de kleur beoordelen alvorens het bestellen, dit voorkomt teleurstellingen achteraf.

Producten die niet speciaal voor jou op maat zijn gemaakt kun je wel retour sturen. Dit zijn producten die niet speciaal voor jou op maat gesneden zijn, denk hierbij aan items zoals placemats en onderzetters.

Het volledige retourbeleid vind je hier.

Waar kan ik terecht met vragen?

Heel simpel: bij onze klantenservice waar al onze medewerkers je zo snel mogelijk helpen met al je vragen. Bereik ons via [email protected].

  • Verzending op koker mogelijk
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden!
  • Betaal achteraf met Klarna
  • Gratis verzending vanaf €20,-