WinterSale bij TafelzeilOnline.com

Wat houdt de WinterSale in?

Tijdens de WinterSale profiteer je van kortingen tot wel 20%! Het mooie is dat je hier niets voor hoeft te doen! Hoe meer je besteld, hoe hoger de korting ;)

Hoe werkt de stapelkorting?

Tijdens de WinterSale profiteer je van oplopende korting. Per aankoopbedrag kan de korting dus verschillen. Het principe is simpel: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting! Hieronder vind je een handig overzicht.

  • Aankoopbedrag tussen 25 en 49,99 euro = 10% korting op je bestelling
  • Aankoopbedrag tussen 50 en 74,99 euro = 15% korting op je bestelling
  • Aankoopbedrag meer dan 75 = 20% korting op je bestelling

Hoe wordt de korting verrekend?

De korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen. Je zult zien dat het kortingsbedrag vanzelf in beeld verschijnt en verandert bij een hoger aankoopbedrag. Deze actie werkt zonder kortingscode, je hoeft bij het plaatsen van een bestelling dus geen actiecode in te vullen. Iedereen die bij TafelzeilOnline.com een bestelling plaatst profiteert van de actie.

Hoelang duurt de kortingsactie?

De actie loopt t/m 28-02-2023. Wanneer je in deze periode een bestelling plaatst, profiteer je automatisch van stapelkorting.

Kan ik mijn bestelde items nadien retourneren?

Houd er rekening mee dat de meeste producten speciaal voor jou op maat gesneden worden. Deze kunnen dan ook niet worden geruild of retour worden gestuurd. Meet daarom vooraf goed je tafel op, zodat je hier geen fouten in maakt.

Houd er rekening mee dat wij de afmetingen die besteld worden snijden. Geef daarom de afmetingen van het gewenste tafelkleed door en niet de afmetingen van je tafelblad. Je dient dus zelf rekening te houden met eventuele overhang. Het standaardadvies is 15 tot 20 cm overhang per zijde, ofwel 30 tot 40 cm opgeteld bij zowel de breedte en de lengte van het tafelblad. Voor een ronde tafel tel je 30 tot 40 cm op bij de diameter.

Twijfel je over de aanschaf? Bestel dan eerst een proefstaaltje. Zo kunt je het materiaal en de kleur beoordelen alvorens het bestellen, dit voorkomt teleurstellingen achteraf.

Producten die niet speciaal voor jou op maat zijn gemaakt kun je wel retour sturen. Dit zijn producten die niet speciaal voor jou op maat gesneden zijn, denk hierbij aan items zoals placemats en onderzetters.

Het volledige retourbeleid vind je hier 

Waar kan ik terecht met vragen?

Mis je een vraag of is iets toch niet helemaal duidelijk? Neem dan even contact met ons op via [email protected] zodat we je verder kunnen helpen.