• Proefstalen bestellen
 • Maatwerk tot op de millimeter!
 • Gratis koker vanaf €25
 • Vóór 23:59u besteld, morgen in huis (NL)
 • Betaal gratis achteraf
 • Gratis bezorgd v.a. €15*

Ruilen & Retourneren

Ons retourbeleid

We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop bij TafelzeilOnline.com. Bijna al onze tafelkleden worden speciaal voor je op maat gesneden en kunnen dan ook niet worden geretourneerd of geruild, tenzij er sprake is van een fabrieksfout of een een defectTwijfel je over de kleur of kwaliteit? Bestel dan eerst een staaltje! Voor onze kant-en-klare producten (zoals placemats, tafelkleedklemmen etc.) geldt een retourtermijn van 14 dagen.

Is er sprake van een fabrieksfout of defect? Neem contact op met de klantenservice via [email protected] (vermeld altijd het bestelnummer van je bestelling en stuur indien mogelijk een duidelijke foto mee). We proberen jouw vraag altijd binnen 24 uur te behandelen.

Sluit bij de retourzending (een kopie van) de factuur en een ingevuld herroepingsformulier bij. Retourzendingen zijn voor kosten en risico van de verzender. Vraag daarom op het postkantoor altijd om het Track & Trace nummer. Voor zendingen die op de juiste wijze zijn geretourneerd komt de betalingsverplichting te vervallen of het door jouw betaalde bedrag wordt teruggestort. In dat laatste geval is het noodzakelijk dat we je rekeningnummer hebben. Schrijf je rekeningnummer daarom op de (kopie van de) factuur. Natuurlijk storten we het bedrag zo spoedig mogelijk terug, maar altijd binnen 14 dagen na ontvangst van de retournering.

» naar herroepingsformulier

Naar boven


Verkeerd product ontvangen

We gaan altijd zeer zorgvuldig te werk, maar natuurlijk kan het voorkomen dat er een keer een fout wordt gemaakt door ons. Fouten maken is immers menselijk. Heb je een verkeerd artikel ontvangen, laat ons dit dan weten via het contactformulier of stuur een mailtje naar [email protected] Je ontvangt binnen 1 werkdag een passende oplossing.  

Heb je zelf het verkeerde artikel besteld? Geen probleem. In de sommige gevallen kun je het product terugsturen. Helaas kunnen we op maat gesneden producten bij een verkeerde bestelling niet ruilen of retour nemen.
Neem in alle andere gevallen contact met ons op via het contactformulier of [email protected] (vermeld altijd het bestelnummer van je bestelling).  
Stuur een product niet direct retour. Het pakket kan zoekraken of misschien kunnen we aan de buitenkant niet zien wat je bedoeling is. Neem dus altijd even contact op met onze klantenservice. 

Naar boven


Pakket en/of product is beschadigd

We doen ons best om je bestelling goed in te pakken. We gebruiken hier bewust veel inpakpapier voor. Onbewerkt karton en papier, uiteraard.

Helaas komt het heel soms toch voor dat er een product beschadigd raakt tijdens het vervoeren. Vervelend, maar we lossen het altijd op. Soms is alleen de verpakking beschadigd, maar de producten zelf niet. Controleer dus altijd eerst of het product echt beschadigd is. Indien mogelijk, maak dan een foto van de schade en neem via het contactformulier of [email protected] contact met ons op.

Naar boven


Klachten

Heb je een klacht over een product of over ons? Laat het ons weten via Garantie & Klachten, we proberen altijd een gepaste oplossing te vinden.

Naar boven

 • Proefstalen bestellen
 • Maatwerk tot op de millimeter!
 • Gratis koker vanaf €25
 • Vóór 23:59u besteld, morgen in huis (NL)
 • Betaal gratis achteraf
 • Gratis bezorgd v.a. €15*