Tafelkleedklemmen & gewichten

Tafelkleedklemmen & gewichten

Tafelkleedklemmen, hangers of tafelkleedgewichtjes nodig? Bij ons vind je het grootste online aanbod tafelkleed accessoires van de beste kwaliteit. Klemmen of gewichtjes voor aan een tafelkleed zijn natuurlijk niet alleen heel praktisch, maar mogen tegenwoordig ook gezien worden. Tafelkleedhangers met leuke figuren fleuren je tafel op en zorgen ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft. Er is natuurlijk niets zo vervelend als een tafelkleed dat wappert of schuift. Een tafelzeil of kleed kun je daarom het beste vastzetten met klemmen, of verzwaren met tafelkleedgewichtjes. Een veilige oplossing welke ook nog eens heel leuk is om te zien. In onze webshop voor tafelkleed accessoires koop je online rvs klemmen voor een tafelkleed of laken, mooie tafelkleedhangers en tafelkleed gewichtjes in allerlei vormen. Uiteraard gemaakt van de beste kwaliteit rvs of pvc.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Leuke tafelkleedgewichtjes kopen? Deze hangers houden jouw tafelkleed op zijn plaats

Er is niets zo vervelend als een schuivend of opwaaiend tafelkleed of zeil. Zeker in de zomer als je wilt genieten van een lunch in de buitenlucht, is het op zijn plaats houden van een kleed of tafelzeil vaak een behoorlijke opgave. Door het tafelkleed te verzwaren met gewichtjes heb je niet alleen een leuke, maar ook nog eens een veilige oplossing. Onze tafelkleedgewichtjes zorgen ervoor dat alles wat op tafel staat, ook op tafel blijft. Gewichtjes voor aan een tafellaken zijn er in allerlei leuke vormen. Kies bijvoorbeeld voor vrolijke aardbei tafelkleedgewichtjes of maak een keuze tussen het ruime aanbod rvs tafelkleedgewichten van hoge kwaliteit.

Tafelkleedhangers van zware kwaliteit

Hangers voor aan een tafelkleed zijn praktisch, veilig én decoreren je tafel. Als je op zoek bent naar mooie tafelkleedhangers waarmee je het tafelzeil op zijn plaats kunt houden, dan kun je bij ons kiezen uit diverse tafelkleed verzwaarders. Welk type tafelkleed of zeil je ook hebt, er zijn altijd hangers te vinden die daar perfect bij passen. Kies voor prachtige tafelkleedhangers in de vorm van een kristal, of maak jouw gedekte tafel compleet met tafelzeil verzwaarders van roestvrij staal. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over een tafellaken dat schuift of opwaait door de wind. Onze tafelkleedhangers zijn makkelijk te bevestigen en gemaakt van het beste materiaal.

Grappige tafelkleedklemmen bestellen? Klemmen voor een tafelzeil of laken

Een prachtige gedekte tafel wil je natuurlijk graag op zijn plaats houden. Toch is dat bij sommige tuin of eettafels niet altijd even makkelijk. Door het gladde oppervlak van de tafel gaat een tafelkleed vaak schuiven, of wordt deze meegenomen door een windvlaag. Met stevige tafelklemmen kun je een opwaaiend of wapperend tafelkleed voorkomen. In onze online shop koop je daarom tafelklemmen van stevige kwaliteit met de leukste patronen. Of je nu op zoek bent naar strakke rvs tafelklemmen of jouw tafelzeil het liefst op zijn plaats houdt met klemmen in leuke vormen. Rvs of plastic klemmen voor een tafelkleed zorgen ervoor dat het zeil of tafellaken perfect op zijn plaats blijft.