• Vóór 16:00u besteld, vandaag verzonden!
  • Maatwerk tot op de millimeter!
  • Proefstalen bestellen
  • Gratis koker vanaf €25
  • Gratis bezorgd vanaf €15
Transparante tafelbeschermers

Transparante tafelbeschermers

In deze categorie vind je onze transparante tafelbeschermmatten van 2,2 mm dik. Onze doorzichtige tafelbeschermers worden gesneden van rollen met een standaard breedte. Deze rollen zijn beschikbaar vanaf 60 cm tot en met 170 cm breed. Alle breedte en lengtematen kunnen worden gesneden met onze digitale snijmachine. Dit kun je heel eenvoudig aangeven in het bestelproces. Wij voeren de maat in de computer van onze digitale snijmachine en je dik transparant tafelzeil wordt met Zwitserse precisie op maat gesneden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jouw tafel optimaal beschermd met dik transparant tafelzeil

Op je mooie tafel ben je natuurlijk zuinig. Daarom is de doorzichtige tafelmat van TafelzeilOnline.com een echte aanrader. Een dik transparant tafelzeil beschermt je tafel tegen stoten en/of krassen en is geluiddempend. De doorzichtige tafelbeschermmat wordt precies op de maat van het tafelblad gebruikt. Hierdoor heb je het idee van een glasplaat, het gebruiksgemak van een tafelziel én je tafelblad blijft zichtbaar. Door de dikte van de doorzichtige tafelbeschermer (2,2 mm) en gewicht ligt het als een huis.

Veilig geproduceerde tafelmat

Onze tafelbeschermer transparant van 2,2 mm dik is gemaakt van 100% hoogwaardig, zacht PVC en wordt geproduceerd in Europa. PVC ruik je, de geur wordt wel minder bij langer gebruik. Daarbij zijn onze doorzichtige tafelbeschermers van 2 mm REACH conform. REACH staat voor Registratie, Evaluatie, Autorisatie van Chemicaliën. Dit is een nieuwe EU-regelgeving voor chemische stoffen die in de Europese Unie geproduceerd of geïmporteerd worden. Hierdoor wordt de wetgeving inzake chemische stoffen in heel Europa gecentraliseerd en vereenvoudigd. In de Nederlandse wetgeving zijn de verplichtingen uit de REACH-verordening vastgelegd in hoofdstuk 9 van de Wet milieubeheer. Het doel van het REACH-systeem is het beheersen van de risico's van chemische stoffen, zoals de risico's op giframpen, brand en explosies, gezondheidsschade bij werknemers en consumenten, en schade aan het milieu.

Doorzichtige tafelbeschermer van hoge kwaliteit

Ook zijn onze doorzichtige tafelmatten vrij van zware metalen (zoals bijvoorbeeld chroom, zink of lood) en schadelijke weekmakers zoals Ftalaat en Bisphenol A (BPA). De producent van ons dik transparant tafelziel voldoet aan de kwaliteitsnormen van een ISO-certificaat. ISO kwaliteitsnormen zijn ontwikkeld om men te helpen het bedrijf goed te beheren, te leiden en de prestaties continu te evalueren en te optimaliseren. Wanneer een bedrijf ISO gecertificeerd is wil dat zeggen dat er voor 100% aan alle eisen welke een norm stelt, voldaan is.

  • Vóór 16:00u besteld, vandaag verzonden!
  • Maatwerk tot op de millimeter!
  • Proefstalen bestellen
  • Gratis koker vanaf €25
  • Gratis bezorgd vanaf €15