• Proefstalen bestellen
 • Maatwerk tot op de millimeter!
 • Gratis koker vanaf €25
 • Vóór 23:59u besteld, morgen in huis (NL)
 • Betaal gratis achteraf
 • Gratis bezorgd v.a. €15*
Transparante tafelbeschermers

Transparante tafelbeschermers

Op je mooie tafel ben je natuurlijk zuinig. Daarom zijn de transparante tafelbeschermers van TafelzeilOnline.com een echte aanrader. De 2 millimeter dikke, doorzichtige mat beschermt je tafel tegen stoten en/of krassen en is ook nog eens geluiddempend. De doorzichtige tafelbeschermmat wordt precies op de maat van het tafelblad gebruikt en wordt gesneden van rollen tussen de 60 en 170 centimeter breed.

Hierdoor heb je het idee van een glasplaat, het gebruiksgemak van een dik tafelzeil én je tafelblad blijft zichtbaar. Door de dikte van de doorzichtige tafelbeschermer en het gewicht ligt het als een huis. Alle breedte- en lengtematen kunnen worden gesneden met onze digitale snijmachine. Dit kun je heel eenvoudig aangeven in het bestelproces. Wij voeren de maat in de computer van onze digitale snijmachine en je dikke, transparante tafelzeil wordt met Zwitserse precisie op maat gesneden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

100% veilige transparante tafelbeschermers

Onze doorzichtige tafelbeschermers van 2,2 mm dik zijn gemaakt van 100% hoogwaardig, zacht PVC en worden geproduceerd in Europa. PVC ruik je, maar de geur wordt snel minder bij langer gebruik. Daarbij zijn onze doorzichtige tafelbeschermers van 2 mm REACH conform. REACH staat voor Registratie, Evaluatie, Autorisatie van Chemicaliën. Dit is een nieuwe EU-regelgeving voor chemische stoffen die in de Europese Unie geproduceerd of geïmporteerd worden.

Hierdoor wordt de wetgeving inzake chemische stoffen in heel Europa gecentraliseerd en vereenvoudigd. In de Nederlandse wetgeving zijn de verplichtingen uit de REACH-verordening vastgelegd in hoofdstuk 9 van de Wet milieubeheer. Het doel van het REACH-systeem is het beheersen van de risico's van chemische stoffen, zoals de risico's op giframpen, brand en explosies, gezondheidsschade bij werknemers en consumenten, en schade aan het milieu.

Doorzichtige tafelbeschermer op maat

Ook zijn onze doorzichtige tafelmatten vrij van zware metalen (zoals bijvoorbeeld chroom, zink of lood) en schadelijke weekmakers zoals Ftalaat en Bisphenol A (BPA). De producent van ons dik transparant tafelzeil voldoet aan de kwaliteitsnormen van een ISO-certificaat. ISO kwaliteitsnormen zijn ontwikkeld om men te helpen het bedrijf goed te beheren, te leiden en de prestaties continu te evalueren en te optimaliseren.

Wanneer een bedrijf ISO-gecertificeerd is, wil dat zeggen dat er voor 100% aan alle eisen die een norm stelt, voldaan is. Wie dik transparant tafelzeil bestelt via onze website is dus verzekerd van een volledig veilig product, dat ook nog eens lange tijd meegaat. Het biedt optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf en is door de hoge mate van transparantie nauwelijks waarneembaar op de tafel.

Snel transparante tafelbeschermers op maat laten maken

Het vinden en bestellen van de juiste transparante tafelbeschermers is heel eenvoudig. Als gezegd kan onze digitale snijmachine alle breedte en lengtematen snijden, afhankelijk van jouw wensen en eigen metingen. Orders geplaatst voor 15.00 uur ’s middags op werkdagen, worden in 99% van de gevallen nog dezelfde dag verwerkt. Je hebt je doorzichtige tafelbeschermer dan een dag later al in huis!

 • Proefstalen bestellen
 • Maatwerk tot op de millimeter!
 • Gratis koker vanaf €25
 • Vóór 23:59u besteld, morgen in huis (NL)
 • Betaal gratis achteraf
 • Gratis bezorgd v.a. €15*