Theedoeken

Theedoeken

Zoek je horeca theedoeken van hoge kwaliteit? Bij ons vind je een ruim assortiment poleer- en droogdoeken voor de horeca of thuisgebruik. Onze theedoeken voor de horeca zijn leverbaar in diverse dessins en hebben een hoog absorptievermogen. Gemaakt van hoogwaardig katoen en linnen met een afmeting van 70 x 70 cm. Altijd de perfecte poleerdoek, pompdoek of droogdoek voor in de horeca- of thuiskeuken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Theedoeken en pompdoeken voor de horeca van perfecte kwaliteit

Goede theedoeken en pompdoeken van hoge kwaliteit zijn onmisbaar in iedere keuken. In de webshop van tafelzeilonline.com vind je daarom een uitgebreid assortiment droogdoeken voor professioneel en thuisgebruik. Theedoeken voor de horeca of particulier gebruik, moeten aan een aantal eisen kunnen voldoen. Ze moeten sterk genoeg zijn voor intensief gebruik en beschikken over een hoog absorptievermogen.

In een horeca keuken of bar is dat van groot belang. Dagelijks worden hier grote hoeveelheden afwas verwerkt. Een poleerdoek of droogdoek is dan een echte must. Voor het servies, maar ook voor glazen en bestek. Opgedroogd water laat in de meeste gevallen nare vlekken achter op glas en metaal. In dat geval bieden de theedoeken voor de horeca van tafelzeilonline.com uitkomst. Ze hebben een afmeting van 70 x 70 cm en zijn vervaardigd van 100% katoen, of gecombineerd met een mix van 50% linnen.

Online poleerdoek of theedoek kopen voor glaswerk en bestek

Met een poleerdoek of droogdoek geef je alle soorten glaswerk of bestek een streeploze glans. Door het veelvuldige gebruik is naast een goede vochtopname ook de kwaliteit van groot belang. Horeca theedoeken moeten tevens sneldrogend zijn. Een droogdoek van katoen of linnen is dan de beste keuze. Online poleerdoek kopen doe je dan ook het beste bij tafelzeilonline.com. Bij ons heb je niet alleen de meeste keuze, maar ben je ook verzekerd van een hoge kwaliteit horeca theedoeken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Goede theedoeken zijn onmisbaar in elke horecagelegenheid.

Met een poleerdoek of glasdoek zorg je voor een streeploze vaat, terwijl een pompdoek onmisbaar is in en rondom de keuken. Door het absorberende vermogen kunnen ze voor diverse doeleinden worden ingezet. Denk hierbij aan het drogen van de handen, het aanpakken van pannen of het schoonvegen van het werkblad. Wil je voordelig online horeca theedoeken, droogdoeken of poleerdoek kopen? Bij tafelzeilonline.com ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit horeca doeken. Daarnaast verzenden we jouw bestelling snel zodat je direct kunt genieten van theedoeken van hoge kwaliteit.