Kinderen plakfolie

Plakfolie te saai of degelijk voor kinderen? Niet met ons assortiment kinderdessins! We hebben diverse, vrolijke prints speciaal voor kinderen geselecteerd. Hiermee wordt elke kinderkamer opgefleurd! Er zit vast een print tussen waar de kids enthousiast van worden. Het plakplastic kan op elke gladde, vetvrije ondergrond worden geplakt en heeft hierdoor ontelbare mogelijkheden. We snijden graag je nieuwe decoratiefolie op maat. Voor 15:00 uur besteld? Morgen in huis! Bovendien betaal je vanaf €25 geen verzendkosten voor het zelfklevende folie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Goedkoop een nieuwe look creëren met kinder plakfolie

Zijn je kinderen uitgekeken op hun oude kamer? Nieuw interieur aanschaffen is vaak duur, en helemaal niet nodig. Gebruik simpelweg plakplastic voor een nieuwe, gezellige look. Zo hoef je geen nieuwe items aan te schaffen en bespaar je hiermee hoge kosten. Dieren plakfolie en fotoprint decoratiefolie staan ook altijd goed in kinderkamers. Zolang het oppervlakte glad en vetvrij is, kan er gemakkelijk decoratiefolie aangebracht worden. De opties zijn eindeloos! Neem voor het aanbrengen van het plakplastic de tijd en zorg dat je netjes en secuur werkt. Strijk het goed plat, zodat luchtbellen en vouwen verdwijnen. Hierdoor krijg je het mooiste resultaat. Kinder decoratiefolie is ook uitermate geschikt om mee te knutselen. Kies de gewenste lengte en met precisie wordt het plakfolie op maat gesneden. Dit betekent dat je niet meer hoeft te bestellen dan je nodig hebt. Je betaalt dus nooit teveel en bent altijd voordelig uit. Ideaal geschikt voor elk knutselproject!

Gemakkelijk, veilig en snel online decoratiefolie op maat bestellen

Genoeg inspiratie opgedaan? Koop je nieuwe kinder plakfolie dan gemakkelijk en snel online. Je vult de gewenste lengte en breedte in, en wij snijden het met precisie voor je op maat. Ook afwijkende vormen zoals een cirkel, ovaal of ellips zijn geen probleem! Met onze digitale snijmachine kunnen we tot op de millimeter nauwkeurig snijden. Betalen kan op verschillende manier. Zo kun je kiezen voor een bankoverschrijving of betaling via Ideal, Paypal of creditcard. Betalingen gebeuren altijd in een beveiligde omgeving. Bestel je voor 15:00 uur, dan heb je het plakplastic de volgende werkdag al in huis. Binnen Nederland is zelfs levering op dezelfde dag mogelijk! Bestellingen die voor 12:00 uur geplaatst zijn, kunnen nog dezelfde dag tussen 17:00 en 22:00 uur worden bezorgd. Bij elke bestelling ontvang je een traceercode waarmee je de zending kunt volgen. Zo weet je precies wanneer je de bestelling mag verwachten.