Verzending

Levertermijn

Bij TafelzeilOnline.com kun je kiezen tussen verschillende verzendmethodes. Ben je een verjaardagscadeautje vergeten en heeft de bestelling nu spoed? Of heb je nét na 15:00 uur besteld, maar wil je de bestelling toch de dag erna ontvangen? Geen probleem, wij regelen het voor je. Lees hieronder welke verzendmethode het meest geschikt is voor jouw bestelling.

Wij leveren in heel Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk en Luxemburg.

Nederland:

  1. RedJePakketje (SameDay):  Vóór 12:00u besteld op werkdagen, is de dezelfde avond bezorgd tussen 17:00 en 22:00u.

  2. DPD: Vóór 15:00u besteld op werkdagen, is vandaag verzonden.

  3. RedJePakketje (premium bezorging):  Vóór 23:59u besteld op werkdagen, is de volgende avond bezorgd tussen 17:00 en 22:00u (maandag tot en met vrijdag).

België:

  1. DPD: Vóór 15:00u besteld op werkdagen, is vandaag verzonden. 

Naar boven


Standaard levering - DPD   

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen vóór 15:00 uur versturen wij nog dezelfde dag. Dit betekent dat je het pakketje de volgende werkdag in huis hebt. Bestellingen die je na 15:00 uur of in het weekend plaatst, worden 1 werkdag later bezorgd. Zodra je bestelling is verzonden, krijg je van ons per mail een verzendbericht. Bestel je voor meer dan 25 euro, dan betaal je geen verzendkosten!

*Kokerzending via DPD (lange pakketten toeslag)

Kokerzendingen breder dan 128cm moeten handmatig worden gesorteerd door DPD. Hiervoor wordt een toeslag berekend door DPD en betaal je voor deze verzendmethode €2,99
Vanaf € 75,- is ook deze verzendmethode gratis.

Same day delivery - dezelfde dag nog in huis - Red Je Pakketje

Wil je de bestelling nog dezelfde dag in huis hebben? Kies dan voor same day delivery. Bestellingen die je voor 12:00 uur plaatst, worden dan dezelfde dag tussen 17:00 en 22:00 uur bezorgd. Je ontvangt een traceercode waarmee je kunt zien wanneer je het pakketje mag verwachten. Voor deze verzendmethode betaal je altijd €3,99.

Next day delivery - besteld na 15:00 uur en alsnog morgenavond in huis - Red Je Pakketje

Heb je de bestelling na 15:00 uur geplaatst en wil je het pakket alsnog de volgende dag in huis hebben? Kies dan voor de next day delivery. Je hebt tot 23:59 uur de tijd om de bestelling te plaatsen. Je pakket wordt dan de volgende werkdag tussen 17:00 en 22:00 uur bezorgd. Je ontvangt een traceercode waarmee je kunt zien wanneer je het pakket mag verwachten. Voor deze verzendmethode betaal je €4,99. Bestel je voor meer dan 25 euro, dan betaal je geen verzendkosten!

*Wij, en onze bezorgers doen er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte. Houd je Track&Trace in de gaten voor de meest actuele informatie.

Naar boven


DPD Predict

Wat maakt Predict zo speciaal?

  1. Proactieve berichten voor jouw als klant – via sms of via e-mail
  2. Een tijdvenster van 1 uur
  3. Live tracking van het pakket inclusief het aantal stops voor levering
  4. Vier mogelijkheden om de bezorging aan te passen tot een half uur voor bezorging
Je ontvangt bericht met een traceerlink om je pakket te kunnen volgen. In deze link vind je het verwachte aflevermoment, meestal is dit een tijdsvak van 1 uur. Tevens kun je het pakket al vóórdat de bezorger langskomt wijzigen naar een bezorging bij een afhaalpunt in de buurt of een ander aflevermoment kiezen. 

Niemand thuis?

Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Dan doen we onze uiterste best om het pakket toch zo snel mogelijk bij je aan te laten komen.
DPD bezorgt je pakket na de eerste bezorgpoging bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Met ruim 850 Pickup parcelshops in Nederland, is er altijd een bij jou in de buurt. Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je waar je je pakket kunt ophalen.

Red Je Pakketje

Same day delivery - dezelfde dag nog in huis

Je ontvangt een bericht met een traceerlink om je pakket te kunnen volgen. Bezorgdienst Red Je Pakketje komt tussen 17:00 en 22:00 uur langs om je pakket te bezorgen. Als je niet thuis bent, zal het pakket bij de buren worden afgeleverd. Je ontvangt hiervan bericht. Wanneer het pakket ook niet bij de buren kan worden afgegeven, zal Red Je Pakketje de dag erna terugkomen. Met de traceerlink kun je de nieuwe bezorgtijd inzien. In totaal doet Red Je Pakketje drie afleverpogingen.

Next day delivery - besteld na 15:00 uur en alsnog morgenavond in huis

Je ontvangt bericht met een traceerlink om je pakket te kunnen volgen. Bezorgdienst Red Je Pakketje komt tussen 17:00 en 22:00 uur langs om je pakket te bezorgen. Als je niet thuis bent, zal het pakket bij de buren worden afgeleverd. Je ontvangt hiervan bericht. Wanneer het pakket ook niet bij de buren kan worden afgegeven, zal Red Je Pakketje de dag erna terugkomen. Met de traceerlink kun je de nieuwe bezorgtijd inzien. In totaal doet Red Je Pakketje drie afleverpogingen.


Verzendkosten

Standaard levering

De verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland zijn €4,99 per bestelling. Vanaf €25,- betaal je geen verzendkosten. 

*Kokerzending via DPD (lange pakketten toeslag)

Kokerzendingen breder dan 128cm moeten handmatig worden gesorteerd door DPD. Hiervoor wordt een toeslag berekend door DPD en betaal je voor deze verzendmethode €2,99.
Vanaf € 75,- is ook deze verzendmethode gratis.

Same day delivery - dezelfde dag nog in huis

Wil je de bestelling nog dezelfde dag in huis hebben? Kies dan voor same day delivery. Voor deze verzendmethode betaal je altijd €3,99.

Next day delivery - besteld na 15:00 uur en alsnog morgenavond in huis

Heb je de bestelling na 15:00 uur geplaatst en wil je het pakket alsnog de volgende dag in huis hebben? Kies dan voor de next day delivery. Voor deze verzendmethode betaal je €4,99. Bestel je voor meer dan 25 euro, dan betaal je geen verzendkosten!

Verzending binnen Europa 

Verzenden naar andere Europese landen is ook mogelijk. Heb je een speciale wens? Neem dan contact met ons op. De verzendkosten voor bestellingen naar andere landen binnen Europa worden bepaald op basis van gewicht en bestemmingsland. Wil je als buitenlands bedrijf in de EU bestellen? Voer dan je btw nummer in tijdens het aanmaken van een account.

Naar boven


Verpakking: opgevouwen op opgerold?

Wil je het tafelzeil of gecoat linnen kreuk- en vouwloos thuis ontvangen? Kies dan altijd voor verzenden op koker op de productpagina. Voor € 2,99 ontvang je je aankoop vouwloos thuis. Je op maat gesneden product wordt dan netjes op een kartonnen koker gerold en ingepakt in degelijk inpakpapier. Deze rol is natuurlijk ook erg handig om je tafelzeil of gecoat tafellinnen op te bewaren. Het is ook mogelijk om 1 rol per tafelkleed te ontvangen. Rol je tafelzeil of tafellinnen op de koker en zet deze na een etentje weg in de kelder bijvoorbeeld. Bij doorzichtig tafelzeil kun je enkel kiezen voor verzenden op rol, wanneer we dit vouwen zal het beschadigen.

Naar boven