Transparante tafelbeschermers MAT

Op je mooie tafel ben je natuurlijk zuinig. Daarom zijn de matte transparante tafelbeschermers van TafelzeilOnline.com een echte aanrader. De 2 millimeter dikke, doorzichtige mat beschermt je tafel tegen stoten en/of krassen en is ook nog eens geluiddempend. De matte doorzichtige tafelbeschermmat is de oplossing voor hoogglans gelakte en glazen tafels. Door de matte afwerking zie je bij dit product geen luchtbellen wanneer je het op je glazen of hoogglans tafel legt. Beste nu jouw dubbelzijdige matte tafelbeschermer op maat en wij snijden het met de digitale snijplotter voor je op maat. 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Matte transparante tafelbeschermer op maat

De transparante tafelbeschermer op maat van TafelzeilOnline.com is gemaakt van mat transparant tafelzeil. Het is eenzijdig mat zodat je glazen of hoogglans tafel goed tot zijn recht komt. Dit transparant tafelzeil op maat wordt zonder overhang gesneden zodat het precies op je tafel past. Op deze manier heb je geen overhang aan de zijkanten waardoor je tafel niet wordt verstopt onder een zeil. Bovendien schuift dit tafelzeil ook niet door de dikte en gewicht. Je bent er dus zeker van dat alles netjes op zijn plek blijft liggen. En dat je glazen of hoogglans tafel uiteraard perfect beschermd is.

Onderhoud je tafelbeschermer mat

Transparant tafelzeil mat is eenvoudig te onderhouden. Het is alleen belangrijk om na elke maaltijd de tafel even goed schoon te maken. Zeker wanneer je bijvoorbeeld etenswaar zoals mosterd, tomaten, rode bieten of kerrie morst. Deze ingrediënten kunnen namelijk in het tafelzeil trekken als je deze niet snel afdoet met een vochtige doek. Wanneer je tafelzeil schoon en droog is dan kun je het tafelzeil het beste oprollen en opbergen op een donkere en stofvrije plek. Bij de volgende gelegenheid rol je het transparant mat tafelzeil zo weer uit en is het direct klaar voor gebruik.