Geplastificeerd katoen

Zoekt u naar tafelkleden van geplastificeerd katoen? Dit tafellinnen is van zeer hoge kwaliteit en is heel praktisch in het gebruik. U maakt gebruik van een afwasbaar tafelkleed, dat we netjes voor u op maat snijden. Uiteraard kunt u het tafelkleed van geplastificeerd katoen gewoon online bestellen en zorgen wij voor een vlotte verwerking van uw order. Dit betekent dat u hier bij bestellingen voor 15:00 uur nog de volgende dag gebruik van kunt maken. Bestelt u voor minimaal €40? Dan brengen we u geen verzendkosten in rekening.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waterdicht en vlekwerend geplastificeerd katoen

Een tafelzeil van geplastificeerd katoen biedt een aantal belangrijke voordelen, ten opzichte van veel andere materialen. U behoudt aan de ene kant het gevoel van stof dankzij de katoenen basis en de uitstraling hiervan, terwijl het materiaal aan de andere kant waterdicht is. Dit betekent dat het niet langer een probleem is om een glas drinken om te stoten of te lekken met andere vloeistoffen. Het geplastificeerd katoen zal dit uitstekend weren, net als eventuele vlekken. Het materiaal is vlekwerend, terwijl het een stuk sterker is dan een gemiddeld plastic tafelzeil waar u gebruik van kunt maken. U kiest met geplastificeerd katoen wat dat betreft voor een ideale combinatie van eigenschappen.

Afwasbaar dankzij plastificering

Bovendien is het tafelkleed van geplastificeerd katoen gewoon afwasbaar, dankzij de bewerking van het katoen. Dit maakt het mogelijk om het tafellinnen op 30 graden te wassen en daarmee te zorgen voor een exemplaar dat u weer als nieuw aan uw nieuwe gasten kunt presenteren. Uiteraard kunt u het tafelzeil van geplastificeerd katoen ook zonder problemen afnemen met een vochtige doek, bijvoorbeeld om de vlekken die er netjes op blijven liggen eenvoudig af te nemen. De tafelzeilen van geplastificeerd katoen zijn goed geschikt voor thuis, maar daarnaast ook ideaal voor in de horeca of andere instellingen. Dankzij de hoge kwaliteit en duurzaamheid kunt u hier uitstekend langere tijd gebruik van maken zonder dat er noemenswaardige slijtage op zal treden.

Online tafelzeil van geplastificeerd katoen bestellen

Wilt u gebruik maken van een tafelzeil van geplastificeerd katoen? U kunt uw exemplaar eenvoudig online bestellen. Dankzij het behouden gevoel van stof en de prachtige uitstraling, zorgt u in combinatie met de zeer praktische eigenschappen voor een tafelkleed van hoge kwaliteit, waar u lange tijd gebruik van kunt maken. Bestel uw tafelzeil van geplastificeerd katoen direct online, dan zorgen wij voor een vlotte bezorging op uw adres.