Betalen bij TafelzeilOnline.com

Onze verschillende betaalmethoden


iDEAL

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse banken waaronder Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank en SNS. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk je online aankopen betalen. Je rekent af in de voor jou vertrouwde internet-betaalomgeving van je bank. Je iDEAL betaling wordt afgehandeld in een beveiligde omgeving van Multisafepay.

Kan ik ook betalen met iDEAL?
Als je internetbankiert bij een van de deelnemende banken dan kun je zonder extra aanmelding direct met iDEAL betalen. Je betaalt binnen de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank en gebruikt daarbij dezelfde hulpmiddelen als bij internetbankieren.

Hoe werkt iDEAL?
Om je bestelling af te rekenen, klik je op het iDEAL logo en kies je voor je eigen bank. De betaling staat al klaar. Je ondertekent zoals je dat gewend bent bij internetbankieren. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven.

Naar boven


Achteraf betalen met Klarna

Je kunt bij ons een bestelling plaatsen die je pas na levering van de bestelde producten hoeft te betalen. Op de afrekenpagina kies je dan voor de betaalmogelijkheid 'Achteraf betalen'. Voor achteraf betalen hebben wij gegevens van je nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van je verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Klarna om te controleren of uw aanvraag voor achteraf betalen wordt geaccepteerd. Zodra uw aanvraag geaccepteerd is, nemen wij jouw bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan je verzenden volgens de aangegeven levertijden. Je ontvangt van Klarna een factuur. De factuur dien je binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling aan onze betaalpartner Klarna te voldoen.

Naar boven


Bancontact / Mister Cash (voor Belgische en Luxemburgse klanten)

Bancontact / Mister Cash is een gezamenlijk initiatief van Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Met Bancontact / Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en makkelijk je online aankopen afrekenen in je eigen vertrouwde internet-betaalomgeving van je bank, zoals je dat gewent bent. Je dient wel te beschikken over een webbanking abonnement. Je Bancontact / Mistercash betaling wordt afgehandeld in een beveiligde omgeving van Multisafepay. 

Kan ik ook betalen met Bancontact / Mister Cash?
Als je een webbanking abonnement hebt bij een van de aangesloten Belgische banken, dan kun je zonder extra aanmelding direct met Bancontact betalen.

Hoe werkt Bancontact / Mister Cash?

Om je bestelling af te rekenen, klik je op het Bancontact logo. Vul dan je kaartgegevens in. Je gaat vervolgens naar je eigen bank. De betaling staat al klaar. Je ondertekent zoals je dat gewend bent bij internetbankieren. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven.

Naar boven


PayPal

Soms heb je geen pinpas of kaartreader bij de hand om snel een iDEAL betaling te doen, dan is PayPal handig. Open zonodig eenmalig een gratis PayPal-rekening en koppel hieraan je bankrekening of creditcard. Kies PayPal als betaalmethode als je gaat afrekenen. Je komt op een beveiligde PayPal-pagina om je betaling af te ronden. 

Naar boven


Creditcard

We accepteren Mastercard, VISA en American Express creditcards. Selecteer je type creditcard en druk vervolgens op "doorgaan". Je creditcardbetaling wordt afgehandeld in de beveiligde omgeving van Buckaroo. Controleer goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul vervolgens kaartnummer, vervaldatum en de verificatiecode in.

Nadat je op "betalen" hebt geklikt worden je betalingsgegevens verstuurd. Vervolgens kom je op de orderbevestigingspagina van TafelzeilOnline.com terecht. Je bestelling is voltooid. Als de betaling door de creditcardmaatschappij is goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt. Je krijgt van ons in de bevestigingsmail de factuur van je bestelling.

BELANGRIJK:
Voor jouw veiligheid werken wij met 3d secure beveiliging van creditcards. In veel gevallen heb je dan een pincode/wachtwoord nodig om je bestelling uit te voeren. Vraag zo nodig bij je bank of je creditcardmaatschappij hoe je aan een pincode komt. 

Naar boven


Zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om voor overboeking (bankoverschrijving) te kiezen. Voor betaling d.m.v. overboeking berekenen wij geen extra kosten. Zodra je kiest voor overboeking, wordt je automatisch naar een pagina verwezen met de benodigde overboekingsgegevens. Ook ontvang je van MultiSafepay een e-mail met daarin de overboekinggegevens. Onze overboekingen worden verzorgd door MultiSafepay.

Let op! Als je gebruik maakt van overboeking, verstuurt TafelzeilOnline.com pas de bestelling wanneer de betaling ontvangen is.
Het kan tot maximaal 4 werkdagen duren voordat wij het bedrag hebben ontvangen. Gebruik altijd het betalingskenmerk welke je per e-mail ontvangt bij de overboeking.

Naar boven