Stippen plakfolie

Dots zijn hot! De polkadot trend is weer helemaal terug van weggeweest. Plakfolie met stippen brengt gezelligheid in huis. Met ons assortiment kleurrijk, gestipt decoratiefolie kun je gemakkelijk oude meubelstukken opfleuren. Het plakplastic kan op elke gladde, vetvrije ondergrond worden geplakt en heeft hierdoor ontelbare mogelijkheden. Geef je meubels een tweede leven en creëer zo een nieuwe look in je interieur. We snijden graag je nieuwe, gestipte decoratiefolie op maat. Voor 15:00 uur besteld? Morgen in huis! Bovendien betaal je vanaf €25 geen verzendkosten voor het zelfklevende folie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Goedkoop een nieuwe look creëren met stippen plakfolie op maat

Uitgekeken op je oude meubelstukken? Nieuw interieur aanschaffen is vaak duur, en helemaal niet nodig. Gebruik simpelweg plakplastic met stippenpatroon voor een nieuwe, gezellige look. Zo hoef je geen nieuwe items aan te schaffen en bespaar je hiermee hoge kosten. Zolang het oppervlakte glad en vetvrij is, kan er gemakkelijk decoratiefolie aangebracht worden. De opties zijn eindeloos! Geen fan van stippen en felle kleuren? Neem dan eens een kijkje bij het transparant plakfolie of kies voor spiegel plakfolie. Neem voor het aanbrengen van het plakplastic de tijd en zorg dat je netjes en secuur werkt. Strijk het goed plat, zodat luchtbellen en vouwen verdwijnen. Hierdoor krijg je het mooiste resultaat. Plakfolie met een noppenpatroon is ook uitermate geschikt om mee te knutselen. Kies de gewenste lengte en we snijden met precisie je nieuwe plakfolie op maat. Dit betekent dat je niet meer hoeft te bestellen dan je nodig hebt. Je betaalt dus nooit teveel en bent altijd voordelig uit. Ideaal geschikt voor elk knutselproject!

Gemakkelijk, veilig en snel online decoratiefolie bestellen

Genoeg inspiratie opgedaan? Koop je nieuwe plakfolie met stippenpatroon dan gemakkelijk en snel online. Je kiest simpelweg je favoriet en vult de gewenste lengte en breedte in. Wij snijden met precisie het decoratiefolie op maat. Ook afwijkende vormen zoals een cirkel, ovaal of ellips zijn geen probleem! Met onze digitale snijmachine kunnen we tot op de millimeter nauwkeurig snijden. Betalen kan op verschillende manier. Zo kun je kiezen voor een bankoverschrijving of betaling via Ideal, Paypal of creditcard. Betalingen gebeuren altijd in een beveiligde omgeving. Bestel je voor 15:00 uur, dan heb je het plakplastic de volgende werkdag al in huis. Binnen Nederland is zelfs levering op dezelfde dag mogelijk! Bestellingen die voor 12:00 uur geplaatst zijn, kunnen nog dezelfde dag tussen 17:00 en 22:00 uur worden bezorgd. Bij elke bestelling ontvang je een traceercode waarmee je de zending kunt volgen. Zo weet je precies wanneer je de bestelling mag verwachten.