Retro

Retro Tafelzeil; weer helemaal hip!

Ben je op zoek naar een tafelzeil met retro print voor op de keukentafel of misschien voor buiten? TafelzeilOnline.com biedt de mooiste kwaliteit tafelzeil met een retro look! De leukste prints als grote blokken, ruiten, bloemetjes, stipjes en zigzagprints zijn verkrijgbaar al vanaf 50 cm in de mooiste kleuren. TafelzeilOnline.com heeft voor ieder wat wils! Bestel jouw tafelzeil gemakkelijk en snel bij TafelzeilOnline.com. Jouw retro tafelzeil liever vouwloos ontvangen? Kies dan voor verzending op rol voor maar €3,99 extra.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Retro doet veel mensen denken aan vroeger. Retro artikelen zijn spullen van nu die qua materiaalgebruik, ontwerp en stijl zijn gebaseerd op artikelen uit de jaren '60 en '70. De decoratieve en nogal heftige prints die vroeger op de muren in de vorm van behang werden gebruikt. Bloemetjes gordijnen in de meest rare kleurencombinaties of erg bonte printjes op kleding, herinner je het je nog? Retro, overigens niet te verwarren met vintage. Retro en vintage zijn begrippen die nogal eens door elkaar heen gebruikt worden. Retro producten zijn wel degelijk nieuwe producten maar ze hebben een oude look. Terwijl vintage oude producten zijn die een tweede leven krijgen. De laatste jaren zien we steeds meer retro terugkomen in de woonbranche en zo ook bij tafelzeil. Retro is helemaal hip & happening! Wij zijn erg blij dat het nu ook in tafelzeil te verkrijgen is. Kleed je tafel aan met de mooiste retro dessins op tafelzeil.

Wij van TafelzeilOnline.com zijn helemaal weg van retro dessins. Op deze pagina vind je het mooiste retro tafelzeil of het zo uit de jaren '60/'70 komt. Zelf ook helemaal weg van retro en vintage in en rondom huis? Met een retro tafelzeil is het helemaal af! Gebruik het waterafstotend en vlekwerend tafelzeil tijdens een feestje of bij een etentje en jouw tafel is ook optimaal beschermd tegen krassen of stoten. Maak het tafelzeil onmiddellijk na het knoeien schoon met een vochtige doek en eventueel neutrale zeep. Voor €3,99 extra ontvang je de bestelling opgerold op een kartonnen koker. De koker is ook handig om het tafelkleed op te bewaren. Zo kun je elke keer jouw retro tafelzeil gebruiken zonder dat hier vouwen in zijn gekomen. Makkelijk toch? En vergeet niet: bestellingen die vóór 15:00 uur zijn geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden. Daarom TafelzeilOnline.com!