• Vóór 14:00u besteld, vandaag verzonden!
  • Dé maatwerk specialist!
  • Proefstalen bestellen
  • Gratis bezorgd vanaf €15

Zakelijk bestellen bij TafelzeilOnline.com

Zakelijk programma

Door onze creatieve en collectieve inkoop kunnen we je een breed scala aan afwasbare tafelkleden aanbieden. Zowel op rol als op lengte afgesneden. Wij hebben verschillende producten voor bijvoorbeeld horeca-bedrijven, cateraars, festivals en meer.

Een nieuw project of inrichting? Stuur dan een mail naar: roy@tafelzeilonline.com.

Onze directe inkoop, schaalgrootte, internationale expertise en scherpe condities zorgen voor een kwalitatief en betaalbaar aanbod. Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ben je eenmaal zakelijk wederverkoper of klant, dan krijg je een persoonlijke login en kun je makkelijk, snel en probleemloos online bestellen. 

Naar boven


Horeca

Je wilt als hotel-, restaurant- of grand café-eigenaar altijd zorgen voor een goede ambiance, maar je streeft ook naar efficiëntie. Deze twee dingen kun je perfect combineren met onze producten. Enerzijds bespaar je op de kosten voor textielreiniging, anderzijds creëer je met onze prachtige dessins een goede uitstraling.

Naar boven


Evenementen en festivals

Ben je organisator van een evenement of festival? Dan zijn onze producten uitermate geschikt. We hebben al verschillende leuke feestje mogen voorzien van kleurrijke tafelaankleding. Onze producten zijn gemakkelijk schoon te maken en zorgen voor een gezellige sfeer. Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een mail naar: roy@tafelzeilonline.com.

Naar boven


Tafelzeil in de zorg!

In de zorgsector kunnen de kosten voor textielreiniging enorm oplopen. Afwasbaar tafelzeil of tafellinnen is hier een perfecte oplossing voor! Onze producten zijn vlekwerend en gemakkelijk schoon te houden, zo bespaar je gigantisch veel geld! Ook afwasbare tafelkleden in jouw zorginstelling? Stuur dan een mail naar: roy@tafelzeilonline.com.

Naar boven


Tafelzeil in jouw winkel of marktkraam?

Tafelzeil kan een perfecte aanvulling zijn op je huidige assortiment. Door onze jarenlange ervaring en grote inkoopnetwerk kunnen we tafelzeil uit de hele wereld leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Via onze webshop kun je met enkele klikken rollen tafelzeil bestellen, zelfs op je mobiele telefoon. Eenmaal een bestelling geplaatst? Dan houden we je van begin tot eind op de hoogte van de levering. Meestal kunnen we al binnen 2 werkdagen leveren. 

Wil jij ook tafelzeil verkopen met uitstekende marges? Vraag dan een bedrijfsaccount aan via Stuur dan een mail naar: roy@tafelzeilonline.com. Het enige wat we nodig hebben is een factuuradres, inschrijving kvk en geldig btw-nummer.

Naar boven

  • Vóór 14:00u besteld, vandaag verzonden!
  • Dé maatwerk specialist!
  • Proefstalen bestellen
  • Gratis bezorgd vanaf €15