Zakelijk bestellen bij TafelzeilOnline.com

Zakelijk programma

Door onze creatieve en collectieve inkoop kunnen we je een breed scala aan afwasbare tafelkleden aanbieden. Zowel op rol als op lengte afgesneden. Wij hebben verschillende producten voor bijvoorbeeld horeca-bedrijven, cateraars, festivals en meer. Bestel je als Belgisch of Duits bedrijf? Dan is het mogelijk om zonder btw te bestellen. De prijs zonder btw zal zichtbaar zijn tijdens het afrekenen wanneer u een geldig ondernemingsnummer beginnend met BE invult tijdens het afrekenen. Wanneer u hulp nodig heeft bij bestellen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Groothandel in tafelzeil nodig?

Tafelzeil kan een perfecte aanvulling zijn op je huidige assortiment. Door onze jarenlange ervaring en grote inkoopnetwerk kunnen we tafelzeil uit de hele wereld leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Via onze webshop kun je met enkele klikken rollen tafelzeil bestellen, zelfs op je mobiele telefoon. Eenmaal een bestelling geplaatst? Dan houden we je van begin tot eind op de hoogte van de levering. Meestal kunnen we al binnen 2 werkdagen leveren. Ben jij ook op zoek naar een tafelzeil leverancier? Door via onderstaande knop een account aan te maken en vervolgens contact met ons op te nemen, kunnen we uw account omzetten tot groothandelsaccount waardoor u van aangepaste prijzen op volle rollen profiteert. 

Horeca

Je wilt als hotel-, restaurant- of grand café-eigenaar altijd zorgen voor een goede ambiance, maar je streeft ook naar efficiëntie. Deze twee dingen kun je perfect combineren met onze producten. Enerzijds bespaar je op de kosten voor textielreiniging, anderzijds creëer je met onze prachtige dessins een goede uitstraling.

Naar boven


Evenementen en festivals

Ben je organisator van een evenement of festival? Dan zijn onze producten uitermate geschikt. We hebben al verschillende leuke feestje mogen voorzien van kleurrijke tafelaankleding. Onze producten zijn gemakkelijk schoon te maken en zorgen voor een gezellige sfeer. Hebben we je interesse gewekt? Maak dan een zakelijk account aan of bestel direct zonder account jouw rol tafelzeil. Bestel je als Belgisch of Duits bedrijf? Dan is het mogelijk om zonder btw te bestellen. De prijs zonder btw zal zichtbaar zijn tijdens het afrekenen wanneer u een geldig ondernemingsnummer beginnend met BE invult tijdens het afrekenen. 

Naar boven


Tafelzeil in de zorg!

In de zorgsector kunnen de kosten voor textielreiniging enorm oplopen. Afwasbaar tafelzeil of tafellinnen is hier een perfecte oplossing voor! Onze producten zijn vlekwerend en gemakkelijk schoon te houden, zo bespaar je gigantisch veel geld! Ook afwasbare tafelkleden in jouw zorginstelling? Maak een account aan en bestel direct via de webshop.

Naar boven