• Vóór 14:00u besteld, vandaag verzonden!
  • Dé maatwerk specialist!
  • Proefstalen bestellen
  • Gratis bezorgd vanaf €15

Tafelzeil kopen

Een tafelzeil kopen, volledig op basis van jouw wensen? Wij zorgen ervoor dat je het tafelzeil op maat kunt kopen en je de keuze hebt uit tal van kleuren en patronen. Wil je het tafelzeil liever op rol kopen, zodat je deze zelf op maat kunt maken? Ook dat kan voor een kleine meerprijs.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 503

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 503

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tafelzeil op maat kopen

Je kunt het tafelzeil kopen op basis van de afmetingen die je nodig hebt. Heb je een grote tafel en zoek je daarom naar een tafelzeil dat een aantal meter lang is? Of heb je aan de andere kant maar een klein stukje nodig om voor een mooie sfeer op tafel te zorgen? Je kunt online het tafelzeil kopen op basis van de afmetingen die je nodig hebt. We verkopen de tafelzeilen per strekkende meter, zodat je zelf aan kunt geven hoe lang het stuk dient te zijn dat je wilt bestellen.

Diverse kleuren en patronen

Uiteraard kun je een tafelzeil kopen op basis van de verschillende kleuren en patronen die er beschikbaar zijn. Zoek je naar een opvallende kleur zoals rood, blauw of oranje? Wil je aan de andere kant zorgen voor een meer neutraal tafelzeil in grijs of in bruin? Van de verschillende felle kleuren en opvallende exemplaren tot aan de rustgevende patronen zoals die van dieren of planten, je vindt het bij ons allemaal. Blader op je gemak door ons uitgebreide aanbod. Je kunt vervolgens online je tafelzeil kopen, wanneer je de betaling voor 16:00u afrondt zorgen we nog die dag voor de verzending en heb je het tafelzeil morgen in huis.

Online plastic tafelzeil kopen

Uiteraard kun je het tafelzeil online kopen, je hoeft er de deur niet voor uit. Wil je gebruik maken van een tafelzeil op rol, zodat je deze vervolgens zelf op maat kunt maken? Dit is tevens mogelijk voor een kleine meerprijs. We zorgen ervoor dat je een complete rol ontvangt, waarmee je voldoende van het materiaal tot je beschikking hebt. Je kunt online je tafelzeil kopen zoals jij dat wilt, wij zorgen ervoor dat je het zeil voor de tafel snel van ons ontvangt.

  • Vóór 14:00u besteld, vandaag verzonden!
  • Dé maatwerk specialist!
  • Proefstalen bestellen
  • Gratis bezorgd vanaf €15