Bescherm je tafel met een tafelbeschermer!

Op je dure, mooie spullen ben je natuurlijk zuinig. Zo mag de kat zijn nagels niet in de nieuwe bank zetten, en moeten de kinderen hun vieze schoenen bij de deur achterlaten. Klinkt logisch. En je mooie tafel? Die wil je toch ook netjes houden? Hiervoor biedt een tafelbeschermer uitkomst!

Bescherming

Het gebruik van een tafelbeschermer (ook wel molton genoemd) is de ideale manier om je tafel te beschermen. We hebben immers allemaal weleens per ongeluk een glas omgestoten. Hoewel een tafelzeil leuk staat op tafel, heeft het niet dezelfde voordelen. Een tafelbeschermer biedt de nodige bescherming tegen vocht, hitte, stoten en krassen. Je hoeft je dus minder zorgen te maken wanneer er een heet kopje soep op tafel staat. Naast bescherming biedt de tafelbeschermer ook een stukje comfort, met een molton onder je tafelkleed is tafelen een stuk aangenamer.

Anti-slip & schoonmaken

Een ander voordeel van een tafelbeschermer is de anti-slip werking. Hierdoor blijft het tafelkleed netjes op z'n plek liggen en zal het niet meer scheef gaan hangen. De tafelbeschermer is 2 mm dik en waterdicht. Je hoeft de tafelbeschermer niet in de wasmachine te doen, schoonmaken met een vochtige doek volstaat.

Afmetingen

In ons assortiment hebben we verschillende breedtes aan tafelbeschermers. De extra brede molton is zelfs te bestellen tot 200 cm breed. We snijden deze graag voor je in de gewenste vorm. Cirkels, rechthoeken, ovalen of vierkanten, geen probleem! Kies simpelweg in het menu de juiste vorm en vul de afmetingen in. Let op; in tegenstelling tot tafelzeil of tafellinnen, mag de beschermer precies op de maat van de tafel besteld worden. Je hoeft hier dus geen overhang bij te rekenen.

← Vorige Volgende →