Klaar voor kerst met de tafelzeilen en -linnen van Tafelzeilonline.com!

Gezellig kerststukjes maken met de kids, uitgebreide lunch of een groots kerstdiner met de hele familie. Weet jij al hoe je jouw kerst dit jaar inricht? Wat je ook van plan bent, met de kerst tafelzeilen van Tafelzeilonline.com zit je altijd goed!

Vrolijke prints op een praktische pvc laag

Van onze kerstmis tafellakens word je vrolijk. Zo hebben we een exemplaar waarop de kerstman in zijn slee arriveert en een vrolijke editie welke allerlei verschillende kerstballen op je tafel tovert. Dat haalt meteen de juiste sfeer in huis! Daarnaast zijn de tafelzeilen erg praktisch. De bovenlaag is gemaakt van pvc en dit betekent dat het gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek. Je hoeft dus niet meer bang te zijn voor geknoei tijdens de feestdagen. Deze kerst kun jij lekker achterover hangen!

Sfeervol assortiment met het echte stoffen gevoel

Hoeft het voor jou allemaal niet zo druk? Jij gaat liever voor stijlvol en vindt zo'n pvc laag teveel glimmen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment gecoat tafellinnen. Zo hebben we een mooi dieprood kerst tafellaken, maar ook een effen beige. Hiermee zit je altijd goed én je kunt het na de kerstdagen nog steeds goed gebruiken. Het gecoat tafellinnen voelt als stof en heeft een chique uitstraling. Daarnaast heeft het als voordeel dat het geschikt is voor de wasmachine.

Dek je tafel met je favoriete tafelzeil of -linnen en pak je beste servies uit de kast. Maak het af met bijpassende servetten en mooie kaarsen. Laat die kerst maar komen!

← Vorige Volgende →