Ontdek onze 3 duurzame knutseltips

De herfst is in aantocht: het wordt weer eerder donker en langzaamaan kouder. De hoogste tijd dus om wat ideeën op te doen voor activiteiten in huis. En wat is er nou leuker dan samen knutselen? En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Daarom hebben wij bij TafelzeilOnline.com speciaal voor de kleine (maar ook grote) picasso’s onder ons de 3 meest duurzame knutseltips op een rijtje gezet (en tussen ons: we sluiten af met een leuke actie die je echt niet wil missen)!

Tip 1: ga de natuur in 

Nu het langzaamaan herfst wordt zie je de natuur veranderen. Zo gaan de bladeren verkleuren, en zijn er overal dennenappels en eikeltjes te vinden. Laat dat nou het leukste (gratis!) materiaal zijn om mee te knutselen. Maak bijvoorbeeld een zelfportret van bladeren, een kom van aan elkaar gelijmde eikeltjes, of poppetjes van dennenappels. Plezier gegarandeerd. Het enige wat je nodig hebt is een vleugje fantasie, stiften en wat lijm. 

Tip 2: knutselen voor de mensen die je lief hebt 

Vind je het leuk om te tekenen, knippen en plakken, of ben je meer van het schilderen? Voor het tweede duurzame idee maakt dat niks uit, alles draait om wát je ermee doet. Maak een eens knutsel werk op a5 formaat en zorg dat je de achterkant egaal laat. Schrijf hierop een lief berichtje naar iemand die belangrijk voor je is, plak er een postzegel bij en klaar is kees: een unieke, creatieve ansichtkaart die niet alleen jou heel blij maakt maar ook de ontvanger. 

Tip 3: hergebruik afval

Wist je dat je de leukste dingen kunt maken van afval? Niet alleen goed om mee te knutselen maar doordat je het afval een tweede leven geeft is het ook nog eens goed voor het milieu. Win-win dus. Bij TafelzeilOnline.com gooien wij ook het liefst zo min mogelijk weg. Daarom maken we van alle stukjes overgebleven tafelzeil kleine knutselpakketten. Ben je een ambitieuzere knutselaar? Dan hebben we speciaal voor jou ook grote knutselpakketten. Hiermee kun je de mooiste dingen maken. Neem maar eens een kijkje op ons Pinterest board vol gratis ‘Do It Yourself’ inspiratie. Wedden dat er iets bij zit waar je ‘knutsel hart’ sneller van gaat kloppen?

Maar hoe bescherm je je tafel tegen al het ‘knutsel geweld’?

Simpel, met een knutsel mat natuurlijk. Deze transparante matten beschermen je tafel tegen vlekken van stiften, lijm, verf en andere creatieve uitspattingen. Heb je niet genoeg aan een knutsel mat van 35x45cm? Dan zijn er nog veel meer maten beschikbaar (tot wel 80x100cm!). Handig als knoeien onvermijdelijk is. 

Krijg nu een knutsel mat naar keuze cadeau bij je bestelling!

Daarom krijg je nu t/m 31 december een knutsel mat cadeau bij een bestelling van minimaal €100. De keuze voor de grootte van de knutsel mat is aan jou. Voeg daarom zelf het juiste formaat knutsel mat toe aan je bestelling en dan wordt de korting automatisch verrekend. Dat is nog eens voordelig en duurzaam knutselen! Bekijk de actiepagina.

Volgende →