Winactie: maak 1 jaar lang kans op maandelijks gratis producten van TafelzeilOnline!

Wil jij 1 jaar lang maandelijks de nieuwste producten van TafelzeilOnline testen en deze fotograferen? Denk aan nieuwe vrolijke printjes in het voorjaar, de nieuwste tafelbeschermer, of misschien wel een paar nieuwe placemets of onderzetters? Geef je dan snel op voor onze winactie waarbij we op zoek gaan naar de leukste tafel van Nederland! (wegens succes verlengd)

De leukste tafel van Nederland

Een tafel is meer dan alleen een tafel. Het is de plek waar je samenkomt en leuke momenten met elkaar deelt. Etentjes met je familie, het knutselen (met de kinderen) of de borrel avondjes met vrienden. Om deze momenten vast te leggen zijn wij op zoek naar de leukste tafel van Nederland! Deel jouw gezellige momentjes aan tafel en wordt mogelijk een van de winnaars met wie wij een samenwerking aangaan.

Wat kun je winnen?

Als winnaar krijg je maandelijks gratis producten van TafelzeilOnline thuisgestuurd om je tafel nóg mooier maken. Hier kun je leuke foto’s van maken die wij weer delen op onze social kanalen!

Hoe kun je meedoen?

Wil je ook meedoen? Stuur jouw foto’s via een Direct message op Instagram of Facebook door naar TafelzeilOnline. Of stuur een mail naar [email protected] en deel jouw hoge kwaliteit foto’s van jouw gedekte tafel. Zie onderstaande foto’s om je een idee te geven van de foto’s waar we naar op zoek zijn.

Cake kind tafelzeil  Kinderen spelen tafelzeil  Moeder keuken tafelzeil

Laat je social media gebruikersnaam achter om vermeld te worden indien je niet verkozen bent tot een van de winnaars. Deze foto’s hebben wel nog kans om een plekje op onze socials te krijgen.De winnaars krijgen in de eerste week van juli persoonlijk bericht.

Succes met het maken van je mooiste foto's! Wij kunnen niet wachten om ze stuk voor stuk te bekijken.

Volg ons op social media voor meer inspiratie, acties en leuke tips & tricks!

← Vorige Volgende →