Tips voor het uitzoeken van jouw perfecte tafelzeil

De meeste populaire plek in ieders woonkamer of keuken is toch wel de eettafel. We gebruiken de eettafel om te eten, te knutselen, te borrelen en tegenwoordig zelfs om te werken. De tafel heeft het dus zwaar te verduren. Reden meer voor een mooi tafelkleed om je tafel te beschermen en een beetje op te leuken. We horen je denken: “Maar er is zoveel keuze, hoe kies ik mijn perfecte tafelzeil?” Lees snel verder!

Bedenk waarvoor je je tafelzeil wilt gebruiken

Waarvoor kies jij een tafelzeil? Heb je een gloednieuwe tafel en wil je graag je tafel beschermen? Of heb je juist een beschadigde tafel die je graag wilt verbloemen met een nieuw tafelzeil? In beide gevallen hebben we een passende oplossing. Om jouw nieuwe tafel te beschermen kun je kiezen voor een doorzichtige tafelbeschermer. Deze heb je zelfs tot 2 mm dik en zijn getest in ons testlab. Als je juist je tafel wilt verbloemen kun je kiezen uit de vele tafelzeilen met patroontjes. Kies dan voor een tafelzeil met ruitjes, stippen, bloemen of een tafelzeil met een leuk kleurtje.

Kies een tafelzeil die past bij je stemming

Wist je dat een omgeving invloed heeft op je manier van doen en laten? Als je bijvoorbeeld jezelf beter wilt concentreren en meer focus wilt hebben, zorg dan dat je in een opgeruimde omgeving bent, met een schone opgeruimde tafel. Heb je behoefte aan creativiteit? Dan werkt een creatieve chaotische omgeving zodat jij je gedachten kunt laten gaan. Een tafelkleed kan hier een mooie rol in spelen. Kies een vrolijk tafelkleed met een printje als je in een creatieve bui bent of je creativiteit wilt stimuleren. Kies daarentegen voor een doorzichtig tafelzeil of een egaal tafelzeil als je wat meer rust in je hoofd wilt brengen.

Laat je tafelzeil op maat maken

Op ieder potje past een dekseltje zeggen ze wel eens. Zo past op iedere tafel een passend tafelzeil. Er zijn tafelzeilen in alle soorten en maten: rond, ovaal vierkant of rechthoekig. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Staat je gewenste vorm er niet tussen? Geen probleem! We maken namelijk ook tafelzeilen speciaal op maat. Het opmeten van je tafel kan nog wel eens een opgave zijn door bijvoorbeeld ronde randen. Vooral als je een ronde tafel hebt. Heb je hierbij hulp nodig? Bekijk dan ons artikel waarin je we vertellen hoe je je tafel moet opmeten.

Al met al zijn er veel tafelzeilen waaruit je kunt kiezen. Het is even zoeken, maar uiteindelijk hebben we voor iedereen het geschikte tafelzeil. Ben je klaar om aan je zoektocht te beginnen? Start je zoektocht door een kijkje te nemen tussen onze nieuwste tafelzeilen.

TafelzeilOnline - We’ve got you covered

Volg ons op social media voor inspiratie, acties en leuke tips & tricks!

← Vorige Volgende →